Το μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου Μαρίνας Μπέση, για τη νέα σχολική χρονιά.

Το μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου Μαρίνας Μπέση, για τη νέα σχολική χρονιά



Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητές/τοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, καλωσορίζουμε την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025. Ως Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για μια χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα.

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί μια νέα αρχή, γεμάτη προσδοκίες και στόχους για το μέλλον. Η εκπαίδευση είναι ο θεμέλιος λίθος για την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των μαθητών μας, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης επιδιώκει να προσφέρει ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την ανακάλυψη, τη γνώση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Κοινός μας στόχος για αυτή τη χρονιά είναι η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού πλαισίου που να υποστηρίζει τις ανάγκες κάθε μαθητή/τριας, προσφέροντάς τους τις ευκαιρίες να κατακτήσουν τη γνώση, να αναπτύξουν τα ταλέντα και να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η συνεργασία ανάμεσα στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς είναι απαραίτητη. Η δέσμευσή μας είναι να ενισχύσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και να προάγουμε ένα κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και υποστήριξης στις σχολικές μας κοινότητες.

Στους εκπαιδευτικούς μας, αναγνωρίζουμε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν στην εξέλιξη, την καθοδήγηση και την υποστήριξη των μαθητών μας. Τους ευχαριστούμε για την αφοσίωση και τον ζήλο τους. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα είναι δίπλα σας, συμπαραστάτης στην προσπάθειά σας για επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων σας.

Προτρέπουμε τους/τις μαθητές/τριές μας να θέσουν υψηλούς στόχους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται. Το μέλλον είναι στα χέρια τους και εμείς είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να το κατακτήσουν. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας θα δημιουργήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον που θα προάγει την ανάπτυξη σκεπτόμενων, δημιουργικών και υπεύθυνων πολιτών.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας σχολικής χρονιάς. Μαζί, θα δουλέψουμε για να διασφαλίσουμε ότι η νέα χρονιά θα είναι δημιουργική και επιτυχημένη για όλους. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε ένα σχολείο συμπερίληψης που θα προάγει την ενεργητική μάθηση, θα εμπλουτίζει τις εμπειρίες και δεξιότητες και θα παρέχει στους μαθητές και μαθήτριες όλα τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων τους!

Καλή σχολική χρονιά!
Το μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου Μαρίνας Μπέση, για τη νέα σχολική χρονιά. Το μήνυμα της αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Ηπείρου Μαρίνας Μπέση, για τη νέα σχολική χρονιά. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.