Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Σουλίου για την νέα σχολική χρονιά

Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Σουλίου για την νέα σχολική χρονιά


Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου Σουλίου στα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. 
Οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης φθορών βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με κύριο στόχο την άρση της επικινδυνότητας και τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους μαθητές.


Από το βάψιμο των αιθουσών μέχρι τη συντήρηση των προαυλίων, τα συνεργεία εργάζονται με αφοσίωση για να εξασφαλίσουν ότι όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά. 
Τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν σε εργασίες βαψίματος των τάξεων, την ανανέωση του γηπέδου μπάσκετ και την γενική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, τα ολοήμερα νηπιαγωγεία του Δήμου έχουν εφοδιαστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη φιλοξενία των νηπίων, διασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία τους και την ομαλή ενσωμάτωση των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Οι προσπάθειες αυτές του Δήμου Σουλίου αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή του για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε ασφαλές περιβάλλον, αποδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση των νέων γενεών αποτελεί προτεραιότητα. 
Με τις παρεμβάσεις αυτές, οι μαθητές θα επιστρέψουν σε σχολεία που είναι όχι μόνο ασφαλή, αλλά και αισθητικά βελτιωμένα, έτοιμα να προσφέρουν ένα ευχάριστο και εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης.
Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Σουλίου για την νέα σχολική χρονιά Πανέτοιμα τα σχολεία του Δήμου Σουλίου για την νέα σχολική χρονιά Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.