Από την Ηγουμενίτσα στη Μασσαλία

Από την Ηγουμενίτσα στη Μασσαλία


Η Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Μαρία Κατσάρη, που αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα αφοσιωμένης και δυναμικής ηγεσίας στον χώρο του λιμενικού σώματος, κάνει για άλλη μια φορά περήφανη τη Θεσπρωτία. 
Με καταγωγή από τον Παλαμπά Φιλιατών, η κα Κατσάρη έχει διακριθεί για το ήθος, την επαγγελματική της επάρκεια και την ικανότητά της να διαχειρίζεται με επιτυχία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Λιμενικό Σώμα.
Πρόσφατα, έλαβε μια εξαιρετικά τιμητική μετάθεση, καθώς θα αναλάβει τον ρόλο της Ναυτιλιακής Ακολούθου στη Μασσαλία, έναν ρόλο που απαιτεί εξειδίκευση και βαθιά γνώση των ναυτιλιακών θεμάτων. 
Η ανάληψη αυτής της θέσης υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που της αποδίδει η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, αναγνωρίζοντας τις ηγετικές της ικανότητες και την αφοσίωσή της.
Αναμένεται να εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα την Ελλάδα στο εξωτερικό, ενισχύοντας τις διμερείς ναυτιλιακές σχέσεις και προωθώντας τα συμφέροντα της χώρας μας στη Μεσόγειο.
Καλή επιτυχία Μαρία και στο νέο σου ρόλο.
Από την Ηγουμενίτσα στη Μασσαλία Από την Ηγουμενίτσα στη Μασσαλία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.