Προβλήματα στην υδροδότηση σε Μαυρούδι και Αργυρότοπο λόγω κακοκαιρίας

Προβλήματα στην υδροδότηση σε Μαυρούδι και Αργυρότοπο λόγω κακοκαιρίας


Σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση σημειώθηκαν στην περιοχή του Μαυρουδίου και του Αργυρότοπου εξαιτίας της πρόσφατης κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (ΔΕΥΑΗ).

Συγκεκριμένα, στο Μαυροδίου σημειώθηκε διακοπή ρεύματος από χθες, και ήδη έχει σταλεί συνεργείο για την αποκατάσταση της βλάβης. Στον Αργυρότοπο, η βλάβη είναι πιο σοβαρή λόγω της παλαιότητας του δικτύου, γεγονός που καθιστά δύσκολη την άμεση εντόπισή της και απαιτεί περισσότερο χρόνο για την αποκατάστασή της. Καθημερινά συνεργεία της ΔΕΥΑΗ βρίσκονται στην περιοχή για να εντοπίσουν και να επιδιορθώσουν το πρόβλημα, όπως και σήμερα.

Η ΔΕΥΑΗ ζητά την κατανόηση των πολιτών για το αντικειμενικά δύσκολο αυτό πρόβλημα και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Προβλήματα στην υδροδότηση σε Μαυρούδι και Αργυρότοπο λόγω κακοκαιρίας Προβλήματα στην υδροδότηση σε Μαυρούδι και Αργυρότοπο λόγω κακοκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.