Β. Γιόγιακας: Η αισχροκέρδεια βασανίζει την κοινωνία μας – Είναι θέμα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο

Β. Γιόγιακας: Η αισχροκέρδεια βασανίζει την κοινωνία μας – Είναι θέμα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο




«Εκτιμώ ότι μπορούμε να βελτιώσουμε και άλλα πράγματα. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και στον τομέα της επικοινωνίας με τα funds», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Οn Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής, ο Βασίλης Γιόγιακας, Βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσον αφορά στα κόκκινα δάνεια ήταν ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί αρκετούς συνανθρώπους μας», υπογράμμισε ο κύριος Γιόγιακας ο οποίος είναι ο ένας εκ των έντεκα που υπέγραψαν την επίμαχη ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κύριο Κωστή Χατζηδάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του με θέμα την ακρίβεια τόνισε πως «το θέμα της αισχροκέρδειας βασανίζει την κοινωνίας μας. Είναι θέμα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο». Ενώ επεσήμανε πως «πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να βρουν τον πραγματικό λόγο της πραγματικής αισχροκέρδειας».

Κλείνοντας ο Βουλευτής Θεσπρωτίας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι αντάρτης και ότι στηρίζει σθεναρά την παράταξή του, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.
Β. Γιόγιακας: Η αισχροκέρδεια βασανίζει την κοινωνία μας – Είναι θέμα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο Β. Γιόγιακας: Η αισχροκέρδεια βασανίζει την κοινωνία μας – Είναι θέμα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.