Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Θεσπρωτία την Παρασκευή

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Θεσπρωτία την Παρασκευή


Η ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Θεσπρωτίας την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024, λόγω εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των δικτύων. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

Ηγουμενίτσα: Από τις 9:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στις περιοχές Αργυρότοπος, Κάμπος Αργυροτόπου πάνω στην εθνική οδό, Αχέρον Μπέτο και γύρω περιοχή, συνεργείο Τσακίρης και γύρω περιοχή, καθώς και περιοχή γύρω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Φιλιάτες: Δύο διαφορετικά διαστήματα:
Από τις 9:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., στις περιοχές Πλαίσιο, συνοικισμός Κοτσίκα, Μπερατέικα και Τσατσεϊκα, Ραγιού, Τρικούρι, Σμέρτο και Κάμπος Σμέρτου, Αργυρώτοπος, Ασπροκλήσι, Ζαγκλάς και Σαγιάδας.
Από τις 9:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ., στην περιοχή Κομμάτι του χωριού Αετού.

Η ΔΕΔΔΗΕ παρακαλεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη επανηλεκτροδότηση.
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Θεσπρωτία την Παρασκευή Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Θεσπρωτία την Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.