Ορίστηκε το Σπάρτακος Γραικοχωρίου – ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος

Ορίστηκε το Σπάρτακος Γραικοχωρίου – ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος




Με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο αγώνας για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ορίστηκε για την Κυριακή (8/9) στις 16:30 στο Δημοτικό στάδιο της Ηγουμενίτσας.

Πολλές υπήρξαν οι προσθήκες στο ρόστερ την τελευταία εβδομάδα καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα καλωσόρισε τους Αλέξανδρο Δούμα, Μιγκέλ Αζίζ, Αλέξανδρο Γκίνη και Αλέξανδρο Νικολιά ενώ ο ΠΑΣ κινείται για να ενεργοποιήσει τη “βόμβα” που λέγεται Βασίλης Μάντζης, φέρνοντας στα Γιάννενα τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, ο ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε το σενάριο που ήθελε τον Ουκρανό μέσο Γεβγέν Σάκχοφ να βρίσκεται στα “ενδιαφέροντά” του, τονίζοντας ότι “δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και δεν την απασχολεί”.

Τέλος, υψηλής έντασης προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ την Τρίτη. Ο κόουτς έκανε παιχνίδια ένας εναντίον ενός και δύο εναντίον δύο, για να ολοκληρωθεί με παιχνίδια μικρού χώρου πέντε εναντίον πέντε και έξι εναντίον έξι. Προληπτικά εκτός έμειναν οι Καλέμι που ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο, ο Ριντερ με σφίξιμο στο τετρακέφαλο, ο Ναούμης και ο Μίνα με ατομικό λόγω ενός μικρού σπασμού.
Ορίστηκε το Σπάρτακος Γραικοχωρίου – ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος Ορίστηκε το Σπάρτακος Γραικοχωρίου – ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.