Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον διευθυντή της Β’βαθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον διευθυντή της Β’βαθμιας 
 εκπαίδευσης Θεσπρωτίας



Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες, αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες

Μια ακόμη εκκίνηση σχολικής ζωής θα πραγματοποιηθεί μαζί με τις ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη δημιουργία, πρόοδο και πολλές ευκαιρίες για μάθηση. Είναι πράγματι μια ευκαιρία για όλους μας. Να θέσουμε στόχους. Να παλέψουμε να τους κατακτήσουμε. Να κερδίσουμε. Να εξελιχθούμε.

Σας καλώ λοιπόν να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας σε όλες τις εκφάνσεις της νέας σχολικής χρονιάς τόσο στα μαθήματά σας όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σας με συμμαθητές/τριες και καθηγητές. Η καλλιέργεια του συστήματος αξιών που κουβαλάτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον, η βελτίωσή του αλλά και η δημιουργική και κριτική σκέψη είναι το στοίχημα που όλοι πρέπει να βάλουμε και να κερδίσουμε.

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, η «ακούραστη» παρουσία σας στα σχολικά δρώμενα είναι καθοριστική σε αυτήν την προσπάθεια των μαθητών μας αλλά και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο εκπαιδευτικό έργο δίνει δύναμη, στήριξη αλλά και υπόσχεση για μια χρονιά συνεργασίας με στόχο την πολύπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας.

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες εκπαιδευτικοί, από την νέα αυτή εκκίνηση δεν θα πρέπει να εκλείπουν και οι δικοί μας στόχοι στήριξης αλλά και δημιουργίας ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος στο οποίο η ενθάρρυνση, η καθοδήγηση και η αγάπη προς τους μαθητές μας θα τους φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους, υγεία, πρόοδο, χαμόγελα, πολλές επιτυχίες και μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, επιτεύγματα και γόνιμες συνεργασίες.
Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον διευθυντή της Β’βαθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον διευθυντή της Β’βαθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.