Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Φιλιατών

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής
Επιτροπής Φιλιατών




Σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ.6 του ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018, και τα άρθρα 75 και 74Α παρ.1 του ν.3852/2010 όπως ισχύουν, σας προσκαλούμε στην Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:00 π.μ., η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα (Ελευθερίου Βενιζέλου 8, Φιλιάτες), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1ο Θέμα : Λύση σύμβαση εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου στην Τ.Κ. ΣΜΕΡΤΟΥ και κατάπτωση εγγυητικής επιστολής.

2ο Θέμα: Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με τίτλο: «Έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημόσιων κτιρίων με δυνατότητα ενσωμάτωσης έξυπνων συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίησης ΑΠΕ» του Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ» (Κωδικός Πρόσκλησης: ΗΠ-031, Α/Α Πρόσκλησης ΟΠΣ:6652).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Σημείωση: Σε περίπτωση που τακτικό μέλος αδυνατεί, να συμμετέχει στη συνεδρίαση, να ενημερώσει εγκαίρως τον αναπληρωτή από την παράταξη του ή τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής ή την Γραμματέα.
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Φιλιατών Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.