Ξέχασαν να πληρώσουν τα τηλέφωνα στα σχολεία της Ηγουμενίτσας

Ξέχασαν να πληρώσουν τα τηλέφωνα στα σχολεία της Ηγουμενίτσας


Χωρίς τηλέφωνα βρίσκονται τουλάχιστον το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας και το Εργαστηριακό Κέντρο Ηγουμενίτσας (ΙΕΚ-ΕΠΑΛ και Εσπερινό ΕΠΑΛ), καθώς οι λογαριασμοί τηλεφώνου για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο δεν εξοφλήθηκαν.
Μέχρι πρότινος, τα χρήματα για την εξόφληση των λογαριασμών διοχετεύονταν μέσω των σχολικών επιτροπών στα σχολεία και οι διευθυντές των σχολείων αναλάμβαναν την πληρωμή τους. 
Ωστόσο, η νέα δημοτική αρχή, ζήτησε οι λογαριασμοί να αποστέλλονται απευθείας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, η οποία όμως καταργήθηκε στις 30/6/2024. 
Η αλλαγή αυτή φαίνεται να δημιούργησε καθυστερήσεις και προβλήματα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τα τρία σχολεία να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά χωρίς τηλέφωνα.
Οι διευθυντές και το προσωπικό αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους κινητά για να επικοινωνήσουν με γονείς και φορείς, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες στην ομαλή λειτουργία των σχολείων. 
Η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας οφείλει επίσημες εξηγήσεις και άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Ξέχασαν να πληρώσουν τα τηλέφωνα στα σχολεία της Ηγουμενίτσας Ξέχασαν να πληρώσουν τα τηλέφωνα στα σχολεία της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο απλήρωτοι λογαριασμοί, στα τηλέφωνα τουλάχιστον, κάνουμε κλίσεις από τα κινητά... οι γονείς καλούν και νομίζουν ότι το έχουμε κλείσει το μαγαζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά ο Δήμος Ηγουμενίτσας έλυσε άμεσα το πρόβλημα.
    Από Δευτέρα σε κάθε σχολείο ο δήμος θα χορηγήσει 10 ταχυδρομικά περιστέρια για να αποκατασταθεί η επικοινωνία με γονείς και μαθητές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.