Ασημένιο μετάλλιο για την Εριλία Ντάνη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αδριανούπολη

Ασημένιο μετάλλιο για την Εριλία Ντάνη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αδριανούπολη


Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας, Εριλία Ντάνη, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στην Αδριανούπολη της Τουρκίας. Η Ντάνη συμμετείχε στο πλήρωμα της Εθνικής ομάδας στο αγώνισμα του 4ΧΚορασίδων, μαζί με τις συναθλήτριες της, Ε. Παπαρίζου, Π. Μουρατίδου και Σ. Καρυώτη.

Η ελληνική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την ισχυρή ομάδα της Ρουμανίας, σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική κούρσα, αφήνοντας στην τρίτη θέση την ομάδα της Κροατίας. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί μια σημαντική διάκριση για την Εριλία Ντάνη, η οποία μόλις ξεκινά την πορεία της με την Εθνική ομάδα, αποδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή της στο άθλημα της κωπηλασίας.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας εκφράζει την υπερηφάνειά του για την αθλήτριά του και εύχεται ένα λαμπρό μέλλον στην Εριλία Ντάνη, συγχαίροντας θερμά τόσο την ίδια όσο και την υπόλοιπη ομάδα για την επιτυχία τους.


Ασημένιο μετάλλιο για την Εριλία Ντάνη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αδριανούπολη Ασημένιο μετάλλιο για την Εριλία Ντάνη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αδριανούπολη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.