Απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ, πρόστιμο στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου

Απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ, πρόστιμο στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου




Απαλλαγή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ για πειθαρχική παράβαση στο Κύπελλο Ελλάδος

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου. Η αρχική ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική είχε επιβληθεί από τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας), ωστόσο η απόφαση της ΕΠΟ δεν αναιρεί αυτήν την τιμωρία.

Από την άλλη πλευρά, ο Σπάρτακος Γραικοχωρίου κρίθηκε πειθαρχικά υπεύθυνος για την παράβαση του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, καθώς παραχώρησε εισιτήρια χωρίς τη συγκατάθεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον λόγο αυτό, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 800 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ, η οποία είναι εφέσιμη από πλευράς Σπάρτακου Γραικοχωρίου:

Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 από την αποδιδόμενη σε βάρος της πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 4α Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ, που φέρεται ότι τελέστηκε στον αγώνα Σπάρτακος Γραικοχωρίου-ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η φάση του Κυτπέλλου Ελλάδος. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Σπάρτακος Γραικοχωρίου, πειθαρχικώς ελεγκτέο, για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση (15 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.) στον παραπάνω αγώνα. Επιβάλλει σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.
Απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ, πρόστιμο στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου Απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΠΟ, πρόστιμο στον Σπάρτακο Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.