Ορίζοντες Ηπείρου: Ζητούν την έδρα από τη Μάγδα Τάτση

Ορίζοντες Ηπείρου: Ζητούν την έδρα από τη Μάγδα Τάτση



Η Μάγδα Τάτση η οποία είχε αναλάβει τα ηνία των “Οριζόντων Ηπείρου” μετά την οριστική αποχώρηση του Σπύρου Ριζόπουλου, με πρόσφατη επιστολή της προς το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή της, από την παράταξη της οποίας ηγείτο!

«Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου». Θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου υπηρετώντας τους πολίτες της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου ευρύτερα ως ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος έως την λήξη της θητείας μου» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Τάτση.

Με σημερινή της ανακοίνωση, η περιφερειακή παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» τονίζει ότι “συνεχίζει το αντιπολιτευτικό έργο της στην Περιφέρεια Ηπείρου ορίζοντας νέο επικεφαλή της στο περιφερειακό συμβούλιο τον κ. Σπύρο Υφαντή” και σημειώνει ότι “δεν κατανοούμε τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης της κ. Τάτση και ζητάμε από αυτήν να παραχωρήσει την έδρα της όπως οφείλει σύμφωνα και με το άρθρο 16 του καταστατικού της παράταξης“.
Ορίζοντες Ηπείρου: Ζητούν την έδρα από τη Μάγδα Τάτση Ορίζοντες Ηπείρου: Ζητούν την έδρα από τη Μάγδα Τάτση Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.