Ένα ακόμα περιστατικό ατυχήματος σε ανοιχτό φρεάτιο στην Ηγουμενίτσα

Ένα ακόμα περιστατικό ατυχήματος σε ανοιχτό φρεάτιο στην Ηγουμενίτσα


Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό φέρνει στο φως το thespro.gr, αναδεικνύοντας την επικίνδυνη κατάσταση των υποδομών στην πόλη της Ηγουμενίτσας, αυτή τη φορά έξω από το 2ο Γυμνάσιο. 
Γονέας καταγγέλλει ότι η κόρη της κόντεψε να τραυματιστεί σοβαρά, όταν επέστρεφε από βόλτα και έπεσε μέσα σε ανοιχτό φρεάτιο έξω από το σχολείο.
Στη φωτογραφία που συνοδεύει την καταγγελία, φαίνονται τα τραύματα του παιδιού, που, ευτυχώς, δεν ήταν πιο σοβαρά, καθώς και το ανοιχτό και σκουριασμένο φρεάτιο. 
Η πτώση σε ένα ανοιχτό φρεάτιο μπροστά από εκπαιδευτικό ίδρυμα αναδεικνύει τη διαχρονική εγκατάλειψη βασικών υποδομών στην Ηγουμενίτσα. 
Τα φρεάτια, ειδικά σε πολυσύχναστους δρόμους και κοντά σε σχολεία, δεν μπορούν να παραμένουν ανοιχτά και εκτεθειμένα, αποτελώντας θανάσιμες παγίδες για παιδιά και περαστικούς.
Η πόλη μας, αντί να εστιάζει μόνο σε εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις, πρέπει επιτέλους να δείξει την αναγκαία ευαισθησία και υπευθυνότητα στην προστασία των πολιτών, ξεκινώντας από τις βασικές υποδομές. 
Πόσες ακόμα καταγγελίες και τραυματισμοί χρειάζονται για να κινητοποιηθεί η δημοτική αρχή;
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέτοιες παραλείψεις έξω από σχολεία, χώρους όπου παιδιά κυκλοφορούν καθημερινά. Η ασφάλεια των μαθητών και όλων των πολιτών πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. 
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καλείται άμεσα να επιθεωρήσει και να επισκευάσει όλες τις επικίνδυνες υποδομές προτού βρεθούμε αντιμέτωποι με ακόμα πιο σοβαρά περιστατικά.
Ένα ακόμα περιστατικό ατυχήματος σε ανοιχτό φρεάτιο στην Ηγουμενίτσα Ένα ακόμα περιστατικό ατυχήματος σε ανοιχτό φρεάτιο στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.