Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Αδριανούπολης με την Εθνική ομάδα η Εριλία Ντάνη

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Αδριανούπολης με την Εθνική ομάδα η Εριλία Ντάνη


Περήφανος ο ΔΝΟΗ που ανάμεσά τους βρίσκεται και η αθλήτρια μας ΝΤΑΝΗ ΕΡΙΛΙΑ που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας!

Από 37 αθλητές κι αθλήτριες που συγκροτούν 21 πληρώματα αποτελείται η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου στην Αδριανούπολη της Τουρκίας και αφορά στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης οδικώς από τη Καστοριά και τη συνοδεύουν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Τσαλούχος, Άννα Ζαχαρίου, Γιάννης Χρήστου και ο Γρηγόρης Ερμείδης . 
Μαζί τους οι διεθνείς διαιτητές Δημήτρης Τσόγκας και Νίκη Σαμίου ενώ αρχηγοί της αποστολής είναι τα μέλη του ΔΣ Κώστας Παπαγιάννης και Αντώνης Αργυρίου.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Αδριανούπολης με την Εθνική ομάδα η Εριλία Ντάνη Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Αδριανούπολης με την Εθνική ομάδα η Εριλία Ντάνη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.