Παραμένει χωρίς τουαλέτες και νερό το Πάνθεον

Παραμένει χωρίς τουαλέτες και νερό το Πάνθεον


Από τις 29 Αυγούστου, όταν δημοσιεύσαμε το πρώτο άρθρο σχετικά με την έλλειψη υδροδότησης στο παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας, έχει περάσει μία εβδομάδα και δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική ενέργεια για την αποκατάσταση του προβλήματος. 
Το Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνθεον" συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα, καθώς οι τουαλέτες παραμένουν εκτός λειτουργίας λόγω της έλλειψης νερού, προκαλώντας συνεχιζόμενα παράπονα από τους επισκέπτες.
Σήμερα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενημέρωσης για δασκάλους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στο "Πάνθεον", περίπου 50 δάσκαλοι (στην πλειοψηφία τους γυναίκες) βρέθηκαν αντιμέτωποι με την έλλειψη βασικών υποδομών υγιεινής και  συνθήκες οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες για έναν τέτοιο χώρο πολιτισμού.
Η καθυστέρηση στην επίλυση του προβλήματος οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, σε έναν βουλωμένο σωλήνα έξω από καφετέρια στην περιοχή. 
Η επισκευή δεν έχει προχωρήσει, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ανησυχία για την ενδεχόμενη διατάραξη της λειτουργίας της καφετέριας.
Κάτοικοι και επισκέπτες ζητούν άμεσες ενέργειες από τη ΔΕΥΑΗ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας, προκειμένου να αποκατασταθεί η υδροδότηση και να διασφαλιστούν οι απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.
Παραμένει χωρίς τουαλέτες και νερό το Πάνθεον Παραμένει χωρίς τουαλέτες και νερό το Πάνθεον Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.