Πρόσκληση συμμετοχής σε προγράμματα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας

Πρόσκληση συμμετοχής σε προγράμματα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας



Το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Φιλιατών-Θεσπρωτίας καλεί τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας ΗΠΕΙΡΟΥ σε συμμετοχή στα Περιβαλλοντικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν κατά την χρονική περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2024. Ευελπιστούμε σε συνάντηση στο πλαίσιο Εκπαιδευτικών – Περιβαλλοντικών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας στο Δ.Δ. Βρυσέλλας και ιδιαίτερα στα αντίστοιχα πεδία δράσεων.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2024 είναι τα ακόλουθα:

1. Καλαμάς – Αχέροντας, τα Ποτάμια μας στο Ρου του Χρόνου και της Φύσης

2. Μέλισσα, τι Ξέρουμε, τι Πρέπει να Γνωρίζουμε…

3. Παραδοσιακοί Οικισμοί, Πετρογέφυρα, Νερόμυλοι...

4. Περιβαλλοντικές Διαδρομές

5. Υδροκίνηση

6. Λιμένες και Παράκτια Ζώνη της Θεσπρωτίας

7. Περιαστικό Δάσος Ηγουμενίτσας

8. Το ΄πε το Πουλάκι: Γιατί Πρέπει να Σεβόμαστε το Φυσικό Περιβάλλον. (Κατάλληλο για Νηπιαγωγείο & Α΄ Δημοτικού-Διάρκεια: 1-1,5 ώρα. Πειραματική υλοποίηση του προγράμματος στην περιοχή Ηγ/τσας & προαστίων με επισκέψεις μελών της παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Ε.ΠΕ.Α στις σχολικές μονάδες).

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να αναζητηθούν στον διαδικτυακό τόπο του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας

https://k-e-pe-a-kpe-philiaton-thesprotias8.webnode.gr/

στην ενότητα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ».

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί μέχρι και 04/10/2024, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/uGbiUiUAS9zo8evm9

Η ημερομηνία υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος θα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας του Κ.Ε.ΠΕ.Α. με τις σχολικές μονάδες.

Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί παρακολουθούν και έχουν την ευθύνη για τους/τις μαθητές/τριές τους σε όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σε επόμενο χρόνο, κατόπιν έκδοσης σχετικής εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., το Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας θα απευθύνει εκ νέου πρόσκληση στις σχολικές μονάδες για τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2025.
Πρόσκληση συμμετοχής σε προγράμματα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας Πρόσκληση συμμετοχής σε προγράμματα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Φιλιατών-Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.