Στην Πάργα η Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Στην Πάργα η Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ




Ο Δήμος Πάργας θα φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία στις 12 Σεπτεμβρίου, στην οποία η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον μαέστρο της MISO (Συμφωνικής Ορχήστρας του Μαϊάμι), EDUARDO MARTURET.

Η συναυλία αυτή θα είναι μια πολιτιστική γέφυρα μεταξύ της Ελλάδας και του Μαϊάμι, με σκοπό να γεμίσει την προκυμαία και το κοινό με μελωδίες που θα μείνουν αξέχαστες.

Με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυσή της, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα παρουσιάσει στο πρώτο μέρος της συναυλίας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΑΒΙΔΗ, αξεπέραστα τραγούδια από το ελληνικό ανθολόγιο, με τη συμμετοχή των καταξιωμένων Ελλήνων τραγουδιστών, MIXAΛH ΔHMHTPAKAKOΥ , IΩANNAΣ EMMANOYHΛ και TZINAΣ ΦΩTEINOΠOYΛOY.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, ο διάσημος μαέστρος EDUARDO MARTURET, θα διευθύνει την ορχήστρα σε ένα πρόγραμμα με εμβληματικά τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί του ο Έλληνας ερμηνευτής ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ και η ATHINA MARTURET (actrice & singer) που θα προσφέρουν υπό την καθοδήγηση του μοναδικές ερμηνείες.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του νέου, υποσχόμενου βιολονίστα, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
Στην Πάργα η Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ Στην Πάργα η Συμφωνική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.