Απογοήτευση στις Ενώσεις Αστυνομικών Ηπείρου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

Απογοήτευση στις Ενώσεις Αστυνομικών Ηπείρου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ 



Απογοητευμένοι είναι οι αστυνομικοί και των 4 Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ηπείρου μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με κοινή ανακοίνωση τους απευθύνονται στους Ηπειρώτες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και τους ρωτούν αν συμφωνούν με τον εξευτελισμό των αστυνομικών.

«Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για αύξηση της νυχτερινής απασχόλησης κατά 0,42€ την ώρα, ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός νιώθουν οργή, θυμό και αγανάκτηση. Ρωτάμε λοιπόν τους κυβερνητικούς βουλευτές της Ηπείρου: Μπορείτε μετά από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού να κοιτάξετε τους ένστολους στα μάτια; Νιώθετε την ντροπή που νιώθουμε εμείς;;; Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων αυτό που δεσμευόμαστε, για τους χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες συναδέλφους μας είναι ότι: Ο αγώνας για την αξιοπρέπειά μας, είναι μονόδρομος!!!» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση.
Απογοήτευση στις Ενώσεις Αστυνομικών Ηπείρου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ Απογοήτευση στις Ενώσεις Αστυνομικών Ηπείρου για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.