“Έκαναν φτερά” 800 βιβλία περιουσία του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ αξίας άνω των 15000 ευρώ

“Έκαναν φτερά” 800 βιβλία περιουσία του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ αξίας άνω των 15000 ευρώ



Ήταν το 2013, όταν το ΔΣ της ΑΡΙΑΔΝΗΣ, με πρόεδρο τον Αναστάσιο Δηλαβέρη και με την απόφαση 10/2013, αποδέχτηκε τη δωρεά του δημοσιογράφου Βαγγέλη Μάστορα και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσπρωτίας για παραλαβή και εκμετάλλευση ( πώληση ) περίπου 900 βιβλίων με τίτλο ‘’ Πολυπολιτισμική Ήπειρος, Αλλοδαποί – Οικονομικοί Μετανάστες 1990 – 2010 ‘’ συγγραφής του Β. Μάστορα. (έγγραφο 1)

Το 2015, η κ. Παπαγιάννη, μέλος του ΔΣ, παρέλαβε τα βιβλία ( έγγραφο 2 ) και τα αποθήκευσε σε χώρο της Αριάδνης στο κτίριο της Παλιάς Μαθητικής Εστίας (κάτω από μια σκάλα όπως φαίνεται στη φωτογραφία)

Από τότε τα βιβλία εξαφανιστήκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν 3-4 χρόνια, επί Δημαρχίας του κ. Λώλου, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου, υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι , έδωσαν εντολή και πετάχτηκαν στα σκουπίδια αντί να αποθηκευτούν σε άλλους χώρους !

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή διαγράφει Ιστορία της Ηγουμενίτσας.

Επί Δημαρχίας του κ. Κάτσινου, υπεύθυνος Αντιδήμαρχος έδωσε εντολή και οδηγήθηκαν στη χωματερή 2000 κασέτες με συνεντεύξεις και άλλα ρεπορτάζ από την περιοχή, παραγωγής της τότε λειτουργούσας Δημοτικής Τηλεόρασης.

Το έγκλημα και στις δύο περιπτώσεις ήταν προμελετημένο αφού οι εργάτες που έκαναν πράξη τις εντολές των Αντιδημάρχων ήταν με ολιγόμηνες συμβάσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.


“Έκαναν φτερά” 800 βιβλία περιουσία του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ αξίας άνω των 15000 ευρώ “Έκαναν φτερά” 800 βιβλία περιουσία του Κέντρου Πρόληψης ΑΡΙΑΔΝΗ αξίας άνω των 15000 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.