Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο φεστιβάλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο φεστιβάλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας



Ολοκληρώθηκε το 5ο φεστιβάλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 – 6 Σεπτέμβρη στον προαύλιο χώρο του Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα.

Σε καιρούς χαλεπούς για τους εργαζόμενους και τους νέους, ειδικά στην επαρχία το πολιτικό-πολιτιστικό φεστιβάλ ήταν μια πραγματική όαση.

Ένα διήμερο συζητήσεων που άγγιξε μια ευρεία γκάμα θεμάτων – από τους πολέμους της εποχής μας σε Ουκρανία και Παλαιστίνη, μέχρι την κλιματική κρίση, την ακρίβεια και τις ιδιωτικοποιήσεις σε
υγεία και παιδεία.

Ακούστηκαν απόψεις, προβληματισμοί, αγωνίες και έγινε μια προσπάθεια ψηλάφησης απαντήσεων σε πολλά από τα θέματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Ευχαριστούμε πολύ τα αξιόλογα μουσικά τοπικά σχήματα.

Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθαν στο φεστιβάλ για τη συμμετοχή και την στήριξη τους.

Ευχαριστούμε επίσης και τους δημιουργούς των εντυπωσιακών πινάκων ζωγραφικής που εκτέθηκαν στο χώρο του φεστιβάλ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με όλους τους τρόπους θα παλεύει πάντα, με θεωρία και πράξη, για την ανάπτυξη και τη νίκη των αγώνων των εργαζομένων, των νέων,όλου του λαού. Όπως κάνει ως τώρα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο φεστιβάλ, αν και είναι βέβαιο ότι με τους περισσότερους – ελπίζουμε με όλους – θα συναντηθούμε στους δρόμους του αγώνα διεκδικώντας τη ζωή που ονειρευόμαστε.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο φεστιβάλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο φεστιβάλ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.