4ος σταθμός του ΕΣΠΑ on the Road η Ηγουμενίτσα

4ος σταθμός του ΕΣΠΑ on the Road η Ηγουμενίτσα






Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, οι πολίτες καλούνται να γνωρίσουν το Αστικό Δασύλλιο Ηγουμενίτσας (Ενετικό Κάστρο Ηγουμενίτσας). Μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, ειδικές κατασκευές, θα δώσουν τη δυνατότητα σε όλους, να δοκιμάσουν παιχνίδια δράσης και φυσικής αντοχής. Μόλις νυχτώσει, θα ακολουθήσει παρατήρηση άστρων από… ψηλά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
18:00: Active sports. Μέσα στο αστικό δασύλλιο ειδικές κατασκευές, δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν παιχνίδια δράσης και φυσικής αντοχής, σε συνεργασία με την εταιρεία Trekking Hellas Ioannina. Όλες οι δραστηριότητες θα βαθμολογούνται με πόντους και η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους, θα αναδειχθεί νικήτρια.

20:00: Παρατήρηση άστρων. Από το Αστικό Δασύλλιο, μεταφερόμαστε λίγα μέτρα πιο μακριά στο Ενετικό Κάστρο Ηγουμενίτσας. Ανεβαίνουμε… ψηλά και με ειδικά τηλεσκόπια, μικροί και μεγάλοι, έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τον έναστρο ουρανό, σε συνεργασία με τo Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium On The Go.

Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες!
4ος σταθμός του ΕΣΠΑ on the Road η Ηγουμενίτσα 4ος σταθμός του ΕΣΠΑ on the Road η Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.