Σε διαρκή κίνδυνο το κτίριο της Περιφέρειας.. Νέα συνέντευξη Καχριμάνη για τις 37.000!!!

Σε διαρκή κίνδυνο το κτίριο της Περιφέρειας.. Νέα συνέντευξη Καχριμάνη για τις 37.000!!!




Συνεχίζει ακάθεκτος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου… Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμη συνέντευξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι».. Συνέντευξη που αφορούσε και πάλι στην ανάθεση που κάνει η Περιφέρεια σε εξωτερικό συνεργάτη προκειμένου να κλείνει φώτα, κλιματιστικά και παντζούρια!

Ο κ. Καχριμάνης υποστήριξε ότι το κτίριο της Περιφέρειας είναι διαρκώς εκτεθειμένο και μιλώντας βέβαια σε Αθηναίους που εκ των πραγμάτων δεν γνωρίζουν τα τοπικά δρώμενα υποστήριξε ότι κάθε φορά που γίνονται διαδηλώσεις άτομα μπαίνουν και από τα παράθυρα μέσα στο κτίριο!

Η εικόνα που έδωσε ήταν αυτή ενός κτιρίου που δεν έχει καμία προστασία παρότι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση εκατό μέτρων από το Αστυνομικό Μέγαρο!

Με αυτά τα επιχειρήματα θέλησε να δικαιολογήσει την συγκεκριμένη ανάθεση αφού ο άνθρωπος αυτός θα είναι και θυρωρός και τηλεφωνητής και γενικών καθηκόντων τις ώρες που το κτίριο θα είναι κλειστό!

Θα έχει την εποπτεία και θα μεριμνά να είναι κλειστά τα παράθυρα και οι γρίλιες και βέβαια τα κλιματιστικά..

Για το τελευταίο επικαλέστηκε και Υπουργική Απόφαση του 2022, απόφαση που εκδόθηκε όταν ξέσπασε η ενεργειακή κρίση και καλούσε όλους τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης να ορίσουν «ενεργειακά υπεύθυνο» για τα κτίρια με την διαφορά ότι αυτή αφορούσε στο μόνιμο προσωπικό!

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης επικαλέστηκε την απουσία προσωπικού για να πει ότι άλλες περιφέρειες υποχρεώνονται να «νοικιάσουν» εργαζόμενους. Έτσι η Περιφέρεια Ηπείρου αποφάσισε να «νοικιάσει» εργαζόμενο μέσω της Αναπτυξιακής «Ήπειρος» η οποία έχει μπει πλέον για τα καλά στο κάδρο της υπόθεσης.. Τέλος κατέληξε υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα εργαστεί επί δύο χρόνια χωρίς άδεια ενώ υπολόγισε τις απολαβές του στα 750 ευρώ το μήνα!

Οι δημόσιες εμφανίσεις και τα επιχειρήματα που αναπτύσσει σε αυτές ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κάνουν το θέμα κάθε φορά και χειρότερο…

Πηγή  epiruspost,gr
Σε διαρκή κίνδυνο το κτίριο της Περιφέρειας.. Νέα συνέντευξη Καχριμάνη για τις 37.000!!! Σε διαρκή κίνδυνο το κτίριο της Περιφέρειας.. Νέα συνέντευξη Καχριμάνη για τις 37.000!!! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.