250 χιλιάδες από την Περιφέρεια για την 31η Επαρχιακή Οδό

250 χιλιάδες από την Περιφέρεια για την 31η Επαρχιακή Οδό




Σε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την αποκατάσταση της 31ης επαρχιακής οδού προχώρησε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 250 χιλιάδων ευρώ και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών είναι η 30η Σεπτεμβρίου.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή των Τ.Κ Μεσοβουνίου, Αρίστης, Βίκου και Παπίγκου του Δήμου Ζαγορίου της Π.Ε Ιωαννίνων.

Αναλυτικά προβλέπονται:

-Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος είτε με την αποξήλωση των παλαιών ασφαλτοταπήτων και εξυγίανση/ανακατασκευή της οδοστρωσίας ή μόνο με την διάστρωση νέας ασφαλτικής στρώσης σε τμήματα των 31, 27β επαρχιακών οδών που έχουν υποστεί βλάβες και καθιζήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες και υποδείξεις της Υπηρεσίας (Διαδρομές Μεσοβούνι-Αρίστη-Πάπιγκο-Μικρό Πάπιγκο, Αρίστη-Κλειδωνιά, Αρίστη -Βίκος-Κάτω Πεδινά).

-Άρση καταπτώσεων, καθαρισμός – μόρφωση υφιστάμενων χωμάτινων τάφρων και ερεισμάτων των οδών που αναφέρονται παραπάνω καθώς και επένδυση αυτών με σκυρόδεμα σε θέσεις που προκαλούνται προβλήματα στο οδόστρωμα από τα όμβρια.

-Τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας σε επικίνδυνες θέσεις.

Πηγή epiruspost.gr
250 χιλιάδες από την Περιφέρεια για την 31η Επαρχιακή Οδό 250 χιλιάδες από την Περιφέρεια για την 31η Επαρχιακή Οδό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.