Πρόσκληση (20η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας

 Πρόσκληση (20η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Ηγουμενίτσας




Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν με αυτές του άρθρου 6 του ν.5056/2023, να συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 18 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30’, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Ειδικά Θέματα


Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

1ο Θέμα
Σχετικά με τη ρύθμιση του κριτηρίου ανοικοδόμησης που αφορά την πλήρωση των προϋποθέσεων για τη μεταβίβαση οικοπέδων σε αδύνατους και άστεγους δημότες στις περιοχές “Βουνίστρα” Πέρδικας, Φασκομηλιάς, Παραποτάμου και Σπαθαραίων, προκειμένου να υπάρξει ομοιομορφία στην εφαρμογή του κριτηρίου αυτού.

2ο Θέμα
Έκφραση γνώμης επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας Α2, ομάδα 5η, α/α 3): «Λατομείο σχιστολιθικών πλακών, στη θέση «Μονοδένδρι» της Τ.Κ. Παραποτάμου του Δήμου Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου», με Φορέα πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας την Ζωίτσα Κιαπέ.

Θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας

Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Μητσέλος - Αντιδήμαρχος.

3ο Θέμα
Αποδοχή -κατά παρέκκλιση- ένταξης στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ηγουμενίτσας όλων των παιδιών που έχουν πλήρη φάκελο και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Κυκλικής Οικονομίας

Εισηγητής: κ. Αναστάσιος Ζαφείρης - Αντιδήμαρχος.

4ο Θέμα
Επί αιτήματος «RECYCOM» για επέκταση συνεργασίας διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Θέματα Δημοτικής Επιτροπής

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Δημάκος - Αντιδήμαρχος.

5ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί του οδοστρώματος οδού Κύπρου 25 στη Δ.Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέματα Οικονομικού Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής Οργάνωσης

Εισηγήτρια: κα Βασιλική Τσώτου - Αντιδήμαρχος.

6ο Θέμα
Αναμόρφωση (7η) προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2024.

7ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την τροποποίηση του ΟΕΥ Δήμου Ηγουμενίτσας (Ενσωμάτωση του καταργηθέντος ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΟ).

8ο Θέμα
Εξέταση αιτήματος ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας, για παραχώρηση της χρήσης χώρου στο πρώην Δημαρχείο Πλαταριάς για τις ανάγκες λειτουργίας του.

9ο Θέμα
Εξέταση αιτήματος Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρουδίου για παραχώρηση της χρήσης χώρου στην κοινότητα Μαυρουδίου.

10ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με τη μεταφορά θέσης περιπτέρου από τον οικισμό Εθνικής Αντίστασης σε νέα θέση στη Δ.Κοινότητα Ηγουμενίτσας.

11ο Θέμα
Επί εισηγήσεως Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με τη διατήρηση ή μη κενωθέντων Περιπτέρων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας.

12ο Θέμα
Εγγραφή και διαγραφή νηπίων στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Γενικά Θέματα - Ορισμός μελών σε Επιτροπές

Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Νταής - Δήμαρχος.

13ο Θέμα
Ορισμός μέλους και γραμματέα με τους αναπληρωτές τους στο Α’βάθμιο Συμβούλιο χώρων ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ
Πρόσκληση (20η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας  Πρόσκληση (20η) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.