Άμεση παρέμβαση του δήμου Φιλιατών που απομάκρυνε τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων από τον Καλαμά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεση παρέμβαση του δήμου Φιλιατών που απομάκρυνε τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων από τον Καλαμά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Η δημοτική αρχή Φιλιατών, με την καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Νίκου Μπάντιου, ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στο πρόβλημα της ρύπανσης κοντά στο φράγμα του ποταμού Καλαμά. 
Συνεργεία του δήμου προχώρησαν σήμερα το πρωί στον καθαρισμό της περιοχής, απομακρύνοντας τα επικίνδυνα φυτοφάρμακα και απορρίμματα, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.


Αξίζουν εύσημα στη δημοτική αρχή Φιλιατών και τον κ. Μπάντιο για τη δέσμευσή τους στη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και της υγείας του τόπου μας. 
Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να γίνουν προσπάθειες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου που τα πέταξε, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον και να διασφαλιστεί ότι ο Καλαμάς θα παραμείνει καθαρός και ασφαλής για όλους. 


Άμεση παρέμβαση του δήμου Φιλιατών που απομάκρυνε τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων από τον Καλαμά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Άμεση παρέμβαση του δήμου Φιλιατών που απομάκρυνε τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων από τον Καλαμά (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.