Ο Δήμαρχος Σουλίου για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Γυναίκες και Ελληνισμός”

Ο Δήμαρχος Σουλίου για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Γυναίκες και Ελληνισμός”




Το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο “Γυναίκες και Ελληνισμός” που ανέδειξε τη σημασία του Ελληνισμού και της συμβολής των γυναικών στην ενδυνάμωσή του, σε όλη την υφήλιο, πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα μεταξύ 2 & 6 Σεπτεμβρίου.

Την ιδέα και ευθύνη της απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης, είχε η εξαιρετική φίλη κα. Βαρβάρα Αθανασίου Ιωάννου, που συγκέντρωσε 43 ομιλητές και 150 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, εδώ στην Ήπειρο.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα κρατικών και τοπικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Σουλίου, του μοναδικού οργανισμού της Ηπείρου, εκτός νομού Ιωαννίνων.
Στη διάρκεια του τριημέρου είχα τη χαρά να συνοδεύσω τους συνέδρους στην περιοχή μας και ειδικότερα στον μυθικό ποταμό Αχέροντα, καθώς και το ιστορικό Σχολείο Βούλγαρη στην Παραμυθιά.

Με την ευκαιρία να απευθύνω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στη Βαρβάρα που και με τον τρόπο αυτό συνέβαλε στην ανάδειξη του τόπου και της κληρονομιάς μας σε επίπεδο που ξεπερνάει κατά πολύ τα στενά σύνορα της χώρας μας.
Ο Δήμαρχος Σουλίου για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Γυναίκες και Ελληνισμός” Ο Δήμαρχος Σουλίου για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο “Γυναίκες και Ελληνισμός” Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.