Συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά συστήματα με τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, για φωτοβολταϊκό 1,5 MW

Συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά συστήματα με τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, για φωτοβολταϊκό 1,5 MW



Σε ανακοίνωση της συνεργασίας τους προχώρησαν ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας (μέλος του Ομίλου Grimaldi) και η ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα με σκοπό την αδειοδότηση , μελέτη και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος 1.5MW στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Λιμένα.

To Φωτοβολταϊκό Σύστημα θα λειτουργήσει με τη μέθοδο της Αυτοπαραγωγής και έχει σαν στόχο τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας των καταναλώσεων του Ο.Λ.Η. συμβάλλοντας παράλληλα στη προστασία του περιβάλλοντος . Το Φωτοβολταϊκό εκτιμάται ότι θα παράγει 2.250.000 kWh/έτος το οποίο μεταφράζεται σε ετήσια μείωση 2.475 τόνων άνθρακα το χρόνο.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας δείχνει τη προσήλωση του σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και δείχνει έμπρακτα με νέες επενδύσεις τους στόχους του για πλήρη εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του.
Συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά συστήματα με τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, για φωτοβολταϊκό 1,5 MW Συνεργασία της ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά συστήματα με τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, για φωτοβολταϊκό 1,5 MW Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.