Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο νέος ψεκασμός των ελαιόδεντρων για τον δάκο

 Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο νέος ψεκασμός των ελαιόδεντρων για τον δάκο




Στα πλαίσια του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2024, για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας ,θα πραγματοποιηθεί δολωματικός ψεκασμός των ελαιόδεντρων, με ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:




Οι ελαιοπαραγωγοί καλούνται να έχουν ανοιχτά τα περιφραγμένα ελαιοκτήματα τους. Όπως επίσης, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι καλούνται να απομακρύνουν τα ζώα και τα μελισσοσμήνη τους, αντίστοιχα.
Οι ελαιοπαραγωγοί καλούνται να συνεργάζονται με όλους τους συντελεστές του προγράμματος καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής του.
Σε πιθανή διακοπή του προγράμματος για τον οποιοδήποτε λόγο (πχ αποτρεπτικές καιρικές συνθήκες), η εφαρμογή του προγράμματος θα συνεχιστεί την επόμενη δυνατή ημέρα.
Οι βιοκαλλιεργητές οφείλουν να οριοθετούν με διακριτό τρόπο τους ελαιώνες τους, όπως προβλέπεται. Σε περίπτωση της μη ύπαρξης της ειδικής σήμανσης που προβλέπεται, οι εργολάβοι ψεκασμού δεν φέρουν καμία ευθύνη

Οι αρχιεργάτες των συνεργείων: 1)Χρήστου Αριστείδης, 2)Κωστούλας Αλέξης, 3)Κοράκης Σπύρος, 4)Σάσσης Χρήστος, 5)Νικολάου Βασίλειος, 6) Κατσιμάνης Κώστας, 7) Καραλής Ηλίας, 8)Ιωάννου Βασίλης, 9) Αηδόνης Κωνσταντίνος, 10)Κομίνης Ευάγγελος, 11)Κάτσιος Βασίλης, 12)Γόγολος Κώστας (Κωτσογωνίας).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα ΔΑΟΚ ΠΕ Θεσπρωτίας στα τηλέφωνα 2665360162, 2665360160 και στον ανάδοχο εργολάβο με τηλέφωνο 6977520843.
Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο νέος ψεκασμός των ελαιόδεντρων για τον δάκο  Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο νέος ψεκασμός των ελαιόδεντρων για τον δάκο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.