Πλειστηριασμοί: Tα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Σεπτέμβριο

Πλειστηριασμοί: Tα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Σεπτέμβριο




"Δυναμικά” ξεκινά η νέα σεζόν των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μετά τη θερινή ανάπαυλα του Αυγούστου, με περίπου 5.000 σφυριά να έχουν προγραμματιστεί για τον μήνα Σεπτέμβριο. Από τους πλειστηριασμούς που πρόκειται να διεξαχθούν, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποια προσπάθεια αναστολής της διαδικασίας, ξεχωρίζουν ορισμένα ακίνητα, είτε λόγω της υψηλής τιμής τους εκκίνησης είτε λόγω των πρώην "επώνυμων” ιδιοκτητών τους, που αποτελούν γνωστά ονόματα της επιχειρηματικής σκηνής της Ελλάδας ή άλλοτε κραταιές βιομηχανίες.
 
Στακόρ

Το ακριβότερο σφυρί του Σεπτεμβρίου είναι εκείνο που στρέφεται εις βάρος της υπό πτώχευση Στακόρ ΑΒΕΕΑ της οικογένειας Κορτέση, η οποία δραστηριοποιούνταν στον χώρο των αυτοκινήτων, αντιπροσωπεύοντας κυρίως τις μάρκες Ford και Mazda. Η Στακόρ δεν άντεξε την πολυετή οικονομική κρίση και το 2014 αναγκάστηκε να υποβάλει αίτηση πτώχευσης. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κήρυξε την εταιρεία σε πτώχευση, ορίζοντας ως ημερομηνία παύσης πληρωμών την 13η Ιουνίου 2014.

Ο πλειστηριασμός είναι επαναληπτικός, αφού ο πρώτος, που είχε προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου, με τιμή εκκίνησης τα 19.474.500 ευρώ, ολοκληρώθηκε χωρίς να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Ο νέος πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα τη σύνδικο πτώχευσης, έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου 2024, και αφορά ένα τρις γωνιακό οικόπεδο που βρίσκεται επί της συμβολής της Λεωφόρου Αθηνών με τις οδούς Χρηματιστηρίου (πρώην Πιπινέλη), Πολυκράτους και Ποσειδίππου. Επί του εν λόγω οικοπέδου, επιφάνειας 7.556,36 τ.μ., έχουν ανεγερθεί δύο όμορα κτίρια. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 14.605.875 ευρώ.
 
Δημήτρης Κοντομηνάς

Σε νέο "σφυροκόπημα” αναμένεται να οδηγηθούν τον Σεπτέμβριο και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΜΚΟ Α.Ε. -του αείμνηστου επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά- στην Παλλήνη. Εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια προσπάθεια αναστολής της διαδικασίας, έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2024 συνολικά 13 πλειστηριασμοί εις βάρος της ΔΕΜΚΟ.




Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, άλλαξαν χέρια 8 εκτάσεις που είχαν βγει με τιμές εκκίνησης από 22.167,80 ευρώ έως 188.520,75 ευρώ. Για τις βασικές κτιριακές εγκαταστάσεις η διαδικασία ματαιώθηκε λόγω έλλειψης πλειοδοτών.
Οι νέοι πλειστηριασμοί χωρίζονται σε δύο ξεχωριστές ομάδες, στην πρώτη εκ των οποίων, με επισπεύδουσα την Intrum, περιλαμβάνονται τρεις πλειστηριασμοί, και στη δεύτερη, με επισπεύδουσα τη Eurobank, άλλοι δέκα.

Οι πλειστηριασμοί που επισπεύδει η Intrum έχουν συνολική τιμή εκκίνησης τα 7.297.442,48 ευρώ και αφορούν:

- Ένα γεωτεμάχιο-ενιαίο γήπεδο, άρτιο κατά κανόνα και οικοδομήσιμο, που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, στην περιοχή ΒΙΟΠΑ, στη θέση "Πέτσα- Μπακαλόπουλο”, εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσεως, 20.232,23 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 20.212 τ.μ. Επί του ενιαίου γηπέδου έχει ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα συνολικής επιφανείας 4.110,81 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς γι’ αυτό το ακίνητο έχει διαμορφωθεί στα 6.696.958,43 ευρώ.

- Ένα γήπεδο (αγροτικό ακίνητο), μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, στη θέση "Πέτσα Μπακαλόπουλο”, εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσεως 3.021,34 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 3.021 τ.μ. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 407.880,90 ευρώ.

- Ένα γήπεδο (αγροτικό ακίνητο), μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, το οποίο βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, στη θέση "Πέτσα Μπακαλόπουλο”, εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσεως 1.431,47 τ.μ. και κατά το κτηματολόγιο 1.427,00 τ.μ. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 192.603,15 ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί που επισπεύδονται από τη Eurobank, αφορούν γηπεδικές εκτάσεις που βρίσκονται στη θέση "Βακαλόπουλο” εντός του ΒΙΟΠΑ Παλλήνης. Οι τιμές πρώτης προσφοράς για αυτά τα ακίνητα ξεκινούν από τις 54.558 ευρώ και φτάνουν στις 188.620,50 ευρώ, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 1.029.705 ευρώ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η σημερινή μισθώτρια του συγκροτήματος, η "Green Pixel Productions”, που το έχει μισθώσει μέχρι τις 30.06.2055, μετά από υποκατάσταση της αρχικής μισθώτριας, "Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε.”, έχει, με εξώδικό της προς την Intrum, δηλώσει την πρόθεσή της να αποσύρει από τα ακίνητα κινητές κατασκευές ιδιοκτησίας της, σε περίπτωση εκπλειστηρίασης.
 
Cardico

Αντιμέτωπη ξανά με το ηλεκτρονικό σφυρί θα βρεθεί και η πτωχευμένη εταιρεία Cardico-Καρδασιλάρης, η οποία υπήρξε κάποτε ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παραγωγούς και εισαγωγείς ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων.

Ο νέος πλειστηριασμός, με επισπεύδοντα τον σύνδικο πτώχευσης, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου 2024 και έχει τιμή πρώτης προσφοράς τα 4.796.500 ευρώ, από 9.593.000 ευρώ που ήταν στον πρώτο πλειστηριασμό.
Το σφυρί αφορά το εργοστάσιο της εταιρείας στο Σχηματάρι και συγκεκριμένα ένα ακίνητο με τις επ’ αυτού βιομηχανικές εγκαταστάσεις, του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του και των λοιπών κινητών πραγμάτων, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της εκτός σχεδίου περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Σχηματαρίου του Δήμου Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στη θέση "Ραχίλη” και σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από τον οικισμό, στις εγκαταστάσεις του οποίου λειτουργούσε βιομηχανία επεξεργασίας και αποφλοίωσης ξηρών καρπών ιδιοκτησίας της πτωχής εταιρείας.



Στις εγκαταστάσεις λειτουργούσε για μικρό χρονικό διάστημα βιομηχανία επεξεργασίας και αποφλοίωσης ξηρών καρπών ιδιοκτησίας της εταιρείας "Κων. Καρδασιλάρης και Υιοί Ανώνυμος εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ξηρών καρπών” και τον διακριτικό τίτλο "Cardigo Α.Ε.”. Η επιχείρηση, και κατά συνέπεια οι εγκαταστάσεις, παραμένουν ανενεργές για περίπου 10 έτη και είναι παροπλισμένες, αλλά φυλασσόμενες, προς αποφυγή λεηλατήσεων και φθορών από κλοπές, χωρίς όμως να έχουν αποτραπεί πλήρως τέτοια φαινόμενα. Οι χώροι είναι πλήρως εξοπλισμένοι με μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος παραμένει ανενεργός για σειρά ετών, με αποτέλεσμα να είναι παροπλισμένος και μη λειτουργικός, προσωρινά.
 
Λαϊνόπουλος

Στο σφυρί για µία ακόµη φορά έχει προγραµµατιστεί να βγει το ιστορικό για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου ακίνητο της Ι.Ε. Λαϊνόπουλος στη Νέα Κηφισιά, που αποτελούσε και την έδρα της εταιρείας. Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός είχε προγραµµατιστεί και για τις 19 Ιουνίου 2024, αλλά µαταιώθηκε. Έτσι, τώρα έχει προγραµµατιστεί ένας νέος για τις 25 Σεπτεμβρίου 2024. Επισπεύδουσα είναι η Cepal, ενώ η τιµή πρώτης προσφοράς παραµένει στα 3,929 εκατ. ευρώ. Το σφυρί αφορά, ειδικότερα, το δικαίωµα της πλήρους κυριότητας σε ποσοστό 100% ενός οικοπέδου άρτιου και οικοδοµήσιµου, συνολικής εκτάσεως κατά τον τίτλο κτήσεως 7.236,00 τ.µ., που προήλθε από τη φυσική συνένωση δύο όµορων και συνεχόµενων οικοπέδων, µετά δε τη µεταβίβαση εκτάσεως και απαλλοτρίωσης τµήµατος αυτού εναποµείνασας εκτάσεως 6.497,00 τ.µ., κατά δε το κτηµατολογικό φύλλο 6.435,00 τ.µ. µετά των επ’ αυτού κτιρίων, που βρίσκεται στη θέση "Αδάµες" της περιοχής Νέας Κηφισιάς και επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαµίας (16ο χλµ.) και της οδού προς Αχαρνές, σύµφωνα δε µε το κτηµατολογικό φύλλο στη θέση "16 χλµ. Εθνική Οδός Αθηνών - Λαµίας" και επί του 16ου χλµ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαµίας.



Επί του ως άνω ενιαίου οικοπέδου ανηγέρθη σταδιακά διώροφο κτίριο (γραφεία-έκθεση), το οποίο αποτελείται από α) υπόγειο επιφανείας 1.373,00 τ.µ., β) επέκταση υπογείου επιφανείας 955 τ.µ., γ) ισόγειο (έκθεση) επιφανείας 1.373,00 τ.µ., δ) επέκταση ισογείου επιφανείας 710,00 τ.µ., ε) πατάρι επιφανείας 278,00 τ.µ. και στ) πρώτο όροφο επιφανείας 747,00 τ.µ.

Νωρίτερα, για τις 11 Σεπτεμβρίου, έχει προγραμματιστεί ένας ακόμη πλειστηριασμός κατά της Προμότ και της Ι.Ε. Λαϊνόπουλος, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 705.000 ευρώ και επισπεύδουσα την doValue Greece. Πρόκειται περί ενός οικοπέδου, κειμένου στη θέση "Άδάμες ή Χελιδονού” της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Κηφισιάς Αττικής (Νέα Κηφισιά Αττικής), εκτάσεως 1.945,20 τ.μ. Κατά την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι εντός του οικοπέδου δεν υπάρχουν κτίσματα, ενώ κατά τον χρόνο λειτουργίας του το οικόπεδο είχε τη χρήση ανοικτού χώρου στάθμευσης.

Κλωστήρια-Πλεκτήρια Σίνδου

Με το σφυρί αναμένεται να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη και η Κλωστήρια-Πλεκτήρια Σίνδου. Το ηλεκτρονικό σφυρί έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει στις 25 Σεπτεμβρίου 2024 με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στα 2.910.000 ευρώ. Ο πλειστηριασμός στρέφεται ειδικότερα εις βάρος της "Δημοσθένης Τουφεξής ΑΒΕΕ Κλωστήρια - Πλεκτήρια Σίνδου” και έχει επισπεύδουσα τη doValue.

Σημειωτέον ότι η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί αρχικά στα 1.992.000 εκατ. ευρώ, ωστόσο, κατόπιν ανακοπής της οφειλέτριας εταιρείας, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την ανοδική του διόρθωση.



Το σφυρί αφορά συγκεκριμένα ένα γεωτεμάχιο, συνολικού εμβαδού 14.658 τ.μ., που αποτελείται από 4 όμορα και μικρότερα τεμάχια εμβαδού (3.060 τ.μ., 965 τ.μ., 2.676 τ.μ., και 7.957 τ.μ.), το οποίο ευρίσκεται στο 2ο Β.Τ. της ΒΙΠΕΘ του αγροκτήματος Σίνδου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν ανεγερθεί σταδιακά, με μία σειρά από οικοδομικές άδειες.

Dur

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να οδηγηθεί και το εργοστάσιο της γνωστής εταιρείας ανδρικής ένδυσης Dur στην Πάτρα. Ειδικότερα, εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια προσπάθεια αναστολής της διαδικασίας, έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2024 ένας διπλός πλειστηριασμός που στρέφεται εις βάρος της "Δούρος - Βιομηχανία και Εμπορία Έτοιμων Ενδυμάτων Α.Ε.”.




Επισπεύδουσα είναι η Τράπεζα Πειραιώς και το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση ανέρχεται σε 200.000 ευρώ -που αποτελεί μέρος τη συνολικής απαίτησης.

Ο πλειστηριασμός αφορά: α) ένα οικόπεδο που βρίσκεται στο Ο.Τ. 817, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλεως Πατρών του Δήμου Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, επί της οδού Μαραγκοπούλου, και είναι εμβαδού 1.765 τ.μ. Εντός του άνω οικοπέδου έχει ανεγερθεί βιοτεχνικό κτίριο, το οποίο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο και Β) ένα οικόπεδο που βρίσκεται στο Ο.Τ. 819, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου της πόλεως Πατρών του Δήμου Πατρέων, εμβαδού 628 τ.μ. Εντός του άνω οικοπέδου υπάρχει βιοτεχνικό κτίριο το οποίο δεν χρησιμοποιείται σήμερα ενώ η συντήρησή του κρίνεται ως σχετικά καλή.

Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πρώτο ακίνητο έχει οριστεί σε 1,666 εκατ. ευρώ και για το δεύτερο στο ποσό των 340.000 ευρώ.

Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε.

Αντιμέτωπη με δύο πλειστηριασμούς θα βρεθεί το επόμενο διάστημα η πτωχευμένη "Εκδοτική Βορείου Ελλάδος Α.Ε.”, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπακατσέλου, η οποία εξέδιδε την καθημερινή πρωινή πολιτική εφημερίδα "Αγγελιοφόρος”, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές του 2015, η εφημερίδα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τους εργαζόμενους να παραμένουν απλήρωτοι για μήνες. Η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος κηρύχθηκε σε πτώχευση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στις 15 Δεκεμβρίου του 2015.

Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η εταιρεία βλέπει τα βιομηχανικά της ακίνητα να βγαίνουν σε πλειστηριασμό, με επισπεύδοντα τον σύνδικο πτώχευσης.

Πρόκειται για δύο ακίνητα στη ΒΙΠΕ Κιλκίς που έχουν προγραμματιστεί να βγουν στο σφυρί στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να διαμορφώνεται στα 2.383.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το πρώτο σφυρί αφορά ένα γήπεδο που βρίσκεται στην άλλοτε κτηματική περιοχή του Δήμου Κιλκίς, στον συνοικισμό Σταυροχωρίου, της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου, του Δήμου Κιλκίς, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο υπ’ αριθμό 16 βιομηχανικό τετράγωνο της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς και έχει πρόσωπο στην οδό 3 του ρυμοτομικού σχεδίου της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. Σύμφωνα με την καταχώρηση στο Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει εμβαδόν 18.541 τ.μ. ενώ κατά τον τίτλο κτήσης είχε εμβαδόν 18.604 τ.μ. Στο γήπεδο αυτό έχει ανεγερθεί βιομηχανικό κτίριο με εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.300 τ.μ. περίπου, το οποίο αποτελείται από αποθήκη χαρτιού, χώρο βιβλιοδεσίας, χώρους υγιεινής- wc και δύο χώρους υποσταθμού και πεπιεσμένου αέρα. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το εν λόγω ακίνητο έχει οριστεί σε 1.241.000 ευρώ.

Το δεύτερο σφυρί αφορά ένα γήπεδο που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της άλλοτε κοινότητος Σταυροχωρίου του Νομού Κιλκίς και ήδη στο συνοικισμό Σταυροχωρίου, της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου, του Δήμου Κιλκίς, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντός του υπ' αριθμού 3 βιομηχανικού τετραγώνου της ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς. Είναι γωνιακό γήπεδο και έχει πρόσωπο στις οδούς 3 και 4 του ρυμοτομικού σχεδίου της ΒΙ.ΠΕ.Κ. Σύμφωνα με τον τίτλο κτήσης έχει εμβαδόν 10.441,84 τ.μ. και σύμφωνα με την καταχώρηση στο Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει εμβαδόν 10.515 τ.μ. Στο γήπεδο έχει ανεγερθεί σταδιακά ακίνητο – βιομηχανική μονάδα παραγωγής έντυπου υλικού, με κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. περίπου. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ακίνητο έχει οριστεί σε 1.142.000 ευρώ.
 
Οικογένεια Χόντου

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι οι περιπέτειες και για τον επιχειρηµατία Γιώργο Χόντο, ο οποίος, επτά χρόνια αφότου έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη Hondos Παλλάς Πολυκαταστήµατα, µε την υπαγωγή της σε καθεστώς πτώχευσης, συνεχίζει να αντιµετωπίζει οικονοµικά προβλήµατα.

Υπενθυµίζεται ότι ο Γιώργος Χόντος είχε αποφασίσει πριν από πολλά χρόνια να τραβήξει χωριστούς δρόµους από την υπόλοιπη οικογένεια, που βρίσκεται πίσω από την επιτυχηµένη αλυσίδα "Hondos Center".




Ο πλειστηριασµός που είναι αναρτηµένος στην πλατφόρµα έχει προγραµµατιστεί –εφόσον δεν µεσολαβήσει κάποια προσπάθεια αναστολής της διαδικασίας– για τις 25 Σεπτεµβρίου 2024 και στρέφεται εις βάρος τόσο του Γεωργίου Χόντου όσο και της κόρης του, Βασιλικής (η οποία βρισκόταν επίσης στο δ.σ. της Χόντος Παλλάς), ως "τρίτης εµπραγµάτως ευθυνόµενης οφειλέτριας".

Επισπεύδεται από την doValue Greece και έχει τιµή πρώτης προσφοράς τα 766.000 ευρώ (εκ των οποίων τα 153.200 ευρώ για το δικαίωµα της επικαρπίας που ανήκει στον Γεώργιο Χόντο και τα 612.800 ευρώ για το δικαίωµα της ψιλής κυριότητας που ανήκει στη Βασιλική Χόντου. Το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση ανέρχεται σε 100.000 ευρώ. Το σφυρί αφορά ένα οικόπεδο, µετά της επ’ αυτού διώροφης οικίας (µεζονέτα), το οποίο είναι άρτιο και οικοδοµήσιµο, εκτάσεως 1.002,71 τ.µ. σύµφωνα µε τον τίτλο κτήσεως και 1.012,00 τ.µ. σύµφωνα µε το κτηµατολόγιο, που βρίσκεται στη Δηµοτική Ενότητα Θρακοµακεδόνων, του Δήµου Αχαρνών, µέσα στο εγκεκριµένο σχέδιο της περιφέρειας του συνοικισµού Μακεδόνων και Θρακών "Η Μακεδονία", κατά τη θέση "Μπιλιτζά ή Μπίλιζα ή Βίλιζα".

ΕΝΙΜΕΞ

Με το σφυρί θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη τον Σεπτέμβριο και η ΕΝΙΜΕΞ, που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την κατασκευή βαλβίδων, συστημάτων μέτρησης και ρύθμισης, μετρητών αερίου και πακέτων CNG για εφαρμογές πετρελαίου και αερίου.

Ο νέος πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου 2024, έχει επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς παραμένει στις 598 χιλ. ευρώ. Το σφυρί αφορά ένα γήπεδο εμβαδού 4.599 τ.μ., που βρίσκεται στην κτηματική περιοχή Κοινότητας Σταυροχωρίου, της Δημοτικής Ενότητας και Δήμου Κιλκίς, εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς. Εντός του αγροτεμαχίου έχει ανεγερθεί βιομηχανικός χώρος, εμβαδού 1.592 τ.μ. Σύμφωνα με την έκθεση τεχνικής αξιολόγησης των εκτιμητών, στο παραπάνω γήπεδο ανεγέρθηκε βιομηχανικό κτίριο παραγωγής μετρητών και εξαρτημάτων φυσικού αερίου συνολικής επιφανείας που προσμετράται στη δόμηση 2.270,98 τ.μ. και επιφανείας κάλυψης 2047,15 τ.μ.

Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος

Ένα ακόµα "επώνυµο" σφυρί είναι κι εκείνο για το ακίνητο του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου, στην Κυψέλη. Σηµειωτέον πως για το συγκεκριµένο ακίνητο είχαν προγραµµατιστεί στο παρελθόν δύο πλειστηριασµοί –ο πρώτος για τον Σεπτέµβριο του 2022 και ο δεύτερος για τον Ιανουάριο του 2023–, ωστόσο και τις δύο φορές η διαδικασία τέθηκε σε αναστολή. Έτσι, τώρα, ένας νέος πλειστηριασµός έχει προγραµµατιστεί για τις 25 Σεπτεµβρίου 2024, µε επισπεύδουσα την Intrum Hellas. Το σφυρί αφορά συγκεκριµένα ένα διαµέρισµα του έκτου (ΣΤ') ορόφου, επιφάνειας 234 τ.µ., που βρίσκεται σε πολυκατοικία που έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο, άρτιο και οικοδοµήσιµο, έκτασης 862 τ.µ., στη θέση "Κυψέλη - Πολύγωνο". Η τιµή πρώτης προσφοράς για το διαµέρισµα έχει οριστεί στα 304.000 ευρώ – όσο και στους δύο προηγούµενους πλειστηριασµούς.



Πλειστηριασμοί: Tα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Σεπτέμβριο Πλειστηριασμοί: Tα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Σεπτέμβριο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.