O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας υπερ. της έδρας επικρατείας στο Στέφανο Κασσελάκη

O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας υπερ. της έδρας επικρατείας στο Στέφανο Κασσελάκη




Σειρά ανακοινώσεων από νομαρχιακές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνουν ένα «θερμό» κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από το θέμα με την κενή έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Οι νομαρχιακές επιτροπές που εξέδωσαν ανακοινώσεις είναι η Ξάνθη, η Μεσσηνία, η Βόρεια Δωδεκάνησος, η Α’ Αθηνών, η Πέλλα, οι Κυκλάδες, η Λέσβος, η Σάμος, τα Χανιά, το Λασίθι, η Ανατολική Αττική, η Νότια Αθήνα, τα Τρίκαλα, η Θεσπρωτία, η Ροδόπη, καθώς και οι νομαρχιακές του Χρηματοπιστωτικού Τομέα, των ΔΕΚΟ και της Παιδείας Αττικής.

Η Ν.Ε. Θεσπρωτίας:

Η ενέργεια του Όθωνα Ηλιόπουλου να παραιτηθεί της έδρας του, ως βουλευτής Επικρατείας, υπέρ του έτερου απόδημου Έλληνα του ψηφοδελτίου, του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη, όχι μόνο αντανακλά τη βούληση των χιλιάδων ψηφοφόρων του κόμματος μας αλλά συνιστά κορυφαία πράξη πολιτικού θάρρους και ενσυναίσθησης της επιθυμίας της βάσης μας.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Θεσπρωτίας ζητά να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τη γνήσια εκπροσώπηση που δικαιούται στη βουλή μέσω του Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία προάγει την αυθεντική εκπροσώπηση του κόμματος στη Βουλή στον κοινοβουλευτικό αγώνα κατά της κυβερνητικής πολιτικής
O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας υπερ. της έδρας επικρατείας στο Στέφανο Κασσελάκη O ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας υπερ. της έδρας επικρατείας στο Στέφανο Κασσελάκη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.