Εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας "NERIANPAY" στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας "NERIANPAY" στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)


Το Σάββατο, 3 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας "NERIANPAY" στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας. Η εταιρεία "NERIANPAY" προσφέρει τηλεφωνικές υπηρεσίες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 19:00 στην έδρα της επιχείρησης στην οδό Αγίου Γεωργίου 16 Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, με πλήθος καλεσμένων να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτινή στιγμή.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική από DJ, που δημιούργησε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, καθώς και ένα πλούσιο μπουφέ με finger food. 
Επιπλέον, οι επισκέπτες διασκέδασαν με τη χρήση του 360 photo booth, καταγράφοντας αξέχαστες στιγμές για τα social media.
Η εκδήλωση έκλεισε με επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν την ομάδα της εταιρείας, να δικτυωθούν και να διασκεδάσουν σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.


Εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας "NERIANPAY" στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρείας "NERIANPAY" στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.