Ελλάδα ψήφισε μεγάλο αστέρι της Formula 1 επιλέγοντας να γνωρίσει το Ιόνιο Πέλαγος

Ελλάδα ψήφισε μεγάλο αστέρι της Formula 1 επιλέγοντας να γνωρίσει το Ιόνιο Πέλαγος




Τη χώρα μας επέλεξε για τις ολιγοήμερες διακοπές του ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, περνώντας σχεδόν απαρατήρητος.

Την Ελλάδα και ειδικότερα την Κεφαλλονιά επέλεξε για τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές του ο Lando Norris, αξιοποιώντας το καλοκαιρινό κενό των τριών εβδομάδων στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Αυτή τη φορά, το αστέρι της Formula 1 θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, επιλέγοντας να γνωρίσει το Ιόνιο Πέλαγος και τα ούτως ή άλλως πανέμορφα νησιά που μπορεί κανείς να συναντήσει στο σύμπλεγμα των Επτανήσων.



Μάλιστα ο Lando Norris πέρασε σχεδόν απαρατήρητος στην Κεφαλλονιά, αποκαλύπτοντας επί της ουσίας ο ίδιος, μέσα από δημοσιεύσεις σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το γεγονός ότι επισκέφθηκε το ελληνικό νησί.

Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, τις ολιγοήμερες διακοπές του Lando Norris στην Κεφαλλονιά και το Ιόνιο Πέλαγος συνόδευε και ένα πολυτελές γιοτ, με το οποίο ο Βρετανός πιλότος της Formula 1 είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και δια θαλάσσης της ομορφιές του νησιού.



Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πρωτοκλασάτος πιλότος της Formula 1 επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές του, ενώ ένας από τους πλέον φανατικούς οπαδούς της χώρας μας είναι και ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, Τ. Wolf.

Να θυμίσουμε ότι η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 επιστρέφει την ερχόμενη Παρασκευή ενόψει του κυριακάτικου Grand Prix στην Ολλανδία.
Ελλάδα ψήφισε μεγάλο αστέρι της Formula 1 επιλέγοντας να γνωρίσει το Ιόνιο Πέλαγος Ελλάδα ψήφισε μεγάλο αστέρι της Formula 1 επιλέγοντας να γνωρίσει το Ιόνιο Πέλαγος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.