Camp Music Project 202: Σήμερα το μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής στην Ήπειρο στις κατασκηνώσεις Παραμυθιάς

Camp Music Project 202: Σήμερα το μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής στην Ήπειρο στις κατασκηνώσεις Παραμυθιάς




Η εκδήλωση που δημιουργήθηκε από την νεολαία για την νεολαία και έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την Παραμυθιά προσελκύοντας καλλιτέχνες και επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιστρέφει στον μοναδικό χώρο των Κατασκηνώσεων Παραμυθιάς σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου.

Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Παραμυθιάς η διοργάνωση του Camp Music Project, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσουμε στο έπακρο όλα τα πιστεύω μας και όλα τα θέλω μας: Η ομαδική δουλειά, η συσπείρωση των νέων ανθρώπων, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η προσέλκυση επισκεπτών, η ανάδειξη της περιοχής μας, η αυθεντική ηλεκτρονική μουσική, οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, οι αναμνήσεις και οι στιγμές κάθε βραδιάς. Όλα στο Camp Music Project, την βραδιά που όλοι υποκλίνονται στην αυθεντική ηλεκτρονική μουσική.

Επιστρέφουμε ανανεωμένοι και παρουσιάζουμε το πιο ποιοτικό line up, μέχρι το επόμενο.. Φιλοξενούμε δύο διεθνείς καλλιτέχνες και δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες από την περιοχή μας.

Γίνετε μέλος της μεγαλύτερης Rave κοινότητας της Ηπείρου στις παλιές κατασκηνώσεις Παραμυθιάς.

Φέτος φιλοξενούμε δύο διεθνείς καλλιτέχνες και δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες από την περιοχή μας:
Alarico
Bolosis
το παρθενικό μας back to back session από τους Kosmâss
Under Black Helmet.

Παράληλα:
Με σκοπό την προβολή τοπικών επιχειρήσεων και όχι μόνο, διαμορφώνουμε τον εμβληματικό χώρο του ανοιχτού στεγάστρου (a.k.a Κιόσκι) ως μια έκθεση επιχειρήσεων που ταιριάζουν στο προφίλ μας και σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον όλων. Δίνουμε την δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τους δημιουργούς, να δει και να δοκιμάσει χειροποίητα ρούχα, τσάντες κοσμήματα κ.α. Σκοπός είναι, με τον δικό μας τρόπο, να ενισχύσουμε την προσπάθεια νέων ανθρώπων.

Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε τους:
Terpo Clothing
PsamathosStories
Tote Bags | illustrations

5 Αυγούστου, μετά τις 21:00, ραντεβού στον μοναδικό χώρο των παλιών Κατασκηνώσεων.

Μείνετε συντονισμένοι, περισσότερες πληροφορίες προσεχώς.
Camp Music Project 202: Σήμερα το μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής στην Ήπειρο στις κατασκηνώσεις Παραμυθιάς Camp Music Project 202: Σήμερα το μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής στην Ήπειρο στις κατασκηνώσεις Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.