Σύβοτα: "Εθνική" μας Τράπεζα τ’ακούς;

Σύβοτα: "Εθνική" μας Τράπεζα τ’ακούς;


Στο thespro.gr, λάβαμε μια επιστολή από αναγνώστη από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ο οποίος θίγει ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. 
Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όταν τα Σύβοτα κατακλύζονται από τουρίστες, η ανάγκη για πρόσβαση σε ΑΤΜ είναι μεγάλη. 
Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Τράντζας, η απουσία ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας προκαλεί απογοήτευση σε πολλούς, ειδικά όταν βλέπουν τα ΑΤΜ των άλλων συστημικών τραπεζών να εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών. 
Η επιστολή του θέτει το ερώτημα αν η "Εθνική μας" Τράπεζα θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο εγκατάστασης ΑΤΜ στην περιοχή, προς όφελος τόσο των κατοίκων όσο και των τουριστών. 

Διαβάστε την επιστολή αναλυτικά παρακάτω.

“ΕΘΝΙΚΗ μας” Τράπεζα τ’ακούς;
Είναι γνωστό ότι στα ωραία Σύβοτα Θεσπρωτίας το καλοκαίρι γίνετε…χαμός από τον κόσμο. Όλοι τους έχουν ανάγκη μετρητών για διάφορα μικροέξοδα πέραν της χρήσης των Καρτών. Στην αναζήτηση ΑΤΜ,ς η πρώτη ερώτηση είναι «Πού έχει ΑΤΜ της Εθνικής».
Δε μπορείτε να φανταστείτε την απορία τους όταν η απάντηση είναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ,(ενώ υπάρχουν των άλλων τριών “Συστημικών” Τραπεζών.(ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ALPHA,EUROBANK),και ΠΟΤΕ δεν υπήρξε. 
Αλλά δε μπορείτε να δείτε και τη ………χαρά τους που θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν το Τραπεζικό μας σύστημα πληρώνοντας το τέλος (διόλου ευκαταφρόνητο) στο ΔΙΑΣ! 
Μήπως η “ΕΘΝΙΚΗ μας” πρέπει να το σκεφτεί;

Γιώργος Τράντζας
Σύβοτα
Σύβοτα: "Εθνική" μας Τράπεζα τ’ακούς; Σύβοτα: "Εθνική" μας Τράπεζα τ’ακούς; Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 25, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.