Όπως ξαφνικά τοποθετήθηκαν έτσι κι «εξαφανίζονται» τα απαγορευτικά για τα φορτηγά!

Όπως ξαφνικά τοποθετήθηκαν έτσι κι «εξαφανίζονται» τα απαγορευτικά για τα φορτηγά!




Όπως αιφνιδιαστικά και ξαφνικά τοποθετήθηκαν έτσι… εξαφανίζονται. Ο λόγος για τις απαγορευτικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί σε δεκάδες σημεία της εθνικής οδού Ιωαννίνων Άρτας και σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Με τις πινακίδες απαγορευόταν η διέλευση φορτηγών τα οποία υποχρεωτικά έπρεπε να κάνουν χρήση της Ιόνιας Οδού.

Η απόφαση αυτή το περασμένο φθινόπωρο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ενώ επί της ουσίας ουδέποτε αποσαφηνίστηκε ποιος ήταν ο φορέας που έδωσε έγκριση για την τοποθέτησή τους.

Τους πρώτους μήνες, μετά την τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων, όντως η συντριπτική πλειοψηφία των φορτηγών έκανε χρήση της Ιόνιας Οδού, αποφεύγοντας την εθνική οδό ακόμη και στο τμήμα που διέρχεται από το ευρύτερο λεκανοπέδιο (Πεδινή- Μπιζάνι- Αβγό).

Άλλωστε ήταν εντατικοί οι έλεγχοι της Τροχαίας και υψηλά τα πρόστιμα.

Το τελευταίο διάστημα όμως καταγράφεται ένα ακόμη παράδοξο..

Οι πινακίδες που απαγόρευαν την διέλευση των φορτηγών εξαφανίζονται.. Ακόμη και σε σημεία πέριξ του λεκανοπεδίου δεν υπάρχουν πια..

Είναι άγνωστο αν ελήφθη σχετική απόφαση και από ποιόν αφού επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε, ούτε έγινε γνωστή σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Το αποτέλεσμα είναι τα φορτηγά να εγκαταλείπουν και πάλι την Ιόνια Οδό και η συντριπτική τους πλειοψηφία να κάνει χρήση της εθνικής η οποία πέραν των προβλημάτων που έχει, δεν χρεώνει διόδια…

  Πηγή epiruspost.gr
Όπως ξαφνικά τοποθετήθηκαν έτσι κι «εξαφανίζονται» τα απαγορευτικά για τα φορτηγά! Όπως ξαφνικά τοποθετήθηκαν έτσι κι «εξαφανίζονται» τα απαγορευτικά για τα φορτηγά! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.