Με επιτυχία ο "Φιλοκτήτης" στην Παλιά Σαγιάδα

Με επιτυχία ο "Φιλοκτήτης" στην Παλιά Σαγιάδα


Η Δημοτική Κοινότητα Σαγιάδας Θεσπρωτίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τη θεατρική ομάδα "ΦΑΟΣ Θέατρο Φάος" για τη διοργάνωση της θεατρικής παράστασης "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ", η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου στην Παλιά Σαγιάδα με απόλυτη επιτυχία. 
Η παράσταση έλαβε χώρα σε έναν ιδανικό και ειδυλλιακό χώρο, το Αλώνι της Παλιάς Σαγιάδας, προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.


Διαβάστε την ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου στην Παλιά Σαγιάδα η θεατρική παράσταση "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ" με απόλυτη επιτυχία . Σε ένα χώρο ιδανικό και ειδυλλιακό για τέτοια δρώμενα η Θεατρική ομάδα του ΦΑΟΣ Θέατρο Φάος - Faos Theatre καθήλωσαν το κοινό που παρακολούθησαν την παραστάσταση .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Θεατρική ομάδα ΦΑΟΣ για την συνεχή και ανιοδετελή τους προσφορά στον πολιτισμό , τους ηθοποιούς που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τον κ . Θωμά Λιόλιο .
Επίσης την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και όσους συνέβελαν ώστε να διεξαχθεί αυτή η παράσταση στο Αλώνι στην Παλιά Σαγιάδα , καθώς επίσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους .
Οφείλουμε και πρέπει χώρους όπως το Αλώνι της Παλιάς Σαγιάδας να τους διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα προς αυτό , γιατί ο πολιτισμός και η τέχνη είναι πηγή ζωής !!!!
Σας ευχαριστούμε θερμά .
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!




Με επιτυχία ο "Φιλοκτήτης" στην Παλιά Σαγιάδα Με επιτυχία ο "Φιλοκτήτης" στην Παλιά Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.