Αθρόες και αναγκαστικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο χωρίς καμία πολιτική αντίδραση!

Αθρόες και αναγκαστικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο χωρίς καμία πολιτική αντίδραση!




Στο στόχαστρο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται η Ήπειρος στην οποία όχι μόνο δεν ανοίγουν θέσεις μεταθέσεων αλλά μετακινούνται σωρηδόν αστυνομικοί, παρά την θέλησή τους!

Πριν από μερικές ημέρες το ζήτημα των αθρόων μετακινήσεων είχαν αναδείξει οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων των Νομών της Ηπείρου και τώρα έρχεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών να απευθυνθεί εγγράφως στην πολιτική και φυσική ηγεσία ζητώντας να σταματήσει η συγκεκριμένη τακτική.

Η ΠΟΑΣΥ επισημαίνει την μη ορθολογική αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού με αφορμή τις μετακινήσεις από την Ήπειρο.

«Τα παράπονα είναι έντονα και η ανησυχία ακόμα μεγαλύτερη λόγω των συνεχιζόμενων αναγκαστικών αποσπάσεων αστυνομικών χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η υπηρεσιακή κατάσταση και οι οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Το χειρότερο δε είναι ότι εκ μέρους της ηγεσίας δεν διαφαίνεται καμία βούληση για την υιοθέτηση των προτάσεών μας ώστε να φανεί στον ορίζοντα μια άλλη προοπτική διαχείρισης των υπηρεσιακών αναγκών τόσο στις περιοχές που αποσπώνται οι συνάδελφοί μας όσο και σε αυτές από τις οποίες προέρχονται.

Επειδή η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας δεν μπορεί να γίνεται με όρους επικοινωνίας αλλά με βάση τα πραγματικά υπηρεσιακά δεδομένα και τις ανάγκες αστυνόμευσης όλης της χώρας, σας καλούμε να συμμεριστείτε τις αγωνίες μας για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι συνάδελφοί μας. Μην συνεχίσετε μια πολιτική ατελέσφορη και βλαπτική τόσο για το αστυνομικό μας σύστημα όσο και για την κοινωνία μας. Είναι καιρός πραγματικά να πορευτούμε με έναν άλλο σύγχρονο τρόπο διοίκησης και όχι με εντολές του τύπου αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα των καιρών όπως εμφατικά θα τονιστεί από το συνδικαλιστικό μας κίνημα προσεχώς στη Θεσσαλονίκη κατά την προγραμματισμένη μας πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας» επισημαίνεται στην επιστολή της ΠΟΑΣΥ.

Σημειώνεται ότι παρά τις διαμαρτυρίες των αστυνομικών οι μετακινήσεις συνεχίζονται ετσιθελικά χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση από τους φορείς της Ηπείρου, δημάρχους και βουλευτές…

Πηγή epiruspost.gr
Αθρόες και αναγκαστικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο χωρίς καμία πολιτική αντίδραση! Αθρόες και αναγκαστικές μετακινήσεις αστυνομικών από την Ήπειρο χωρίς καμία πολιτική αντίδραση! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.