Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αλέκου Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αλέκου Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Γνωριζόμαστε χρόνια, παλέψαμε μαζί σε περιόδους που η οικονομική κρίση “τσάκιζε” τοπικές οικονομίες, ωστόσο εμείς καταφέραμε ολοι μαζί να κρατήσουμε την Θεσπρωτία ζωντανή και δυνατή, κεφαλαιοποιώντας την εξωστρέφεια που κερδίσαμε κατά την διάρκεια της θητείας μας.
Σε όλη την θητεία μου στην Προεδρεία του Επιμελητηρίου, ενήργησα με πνεύμα συνεργασίας με όλα τα μέλη του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου και με τα Στελέχη της Υπηρεσίας.
Με τις στοχευμένες πρωτοβουλίες κι ενέργειές μας, που είχα την τιμή να ηγηθώ, καταφέραμε θεσμικά να κρατήσουμε έξω από το Επιμελητήριο τους εκάστοτε κομματικούς μηχανισμούς και να μην επιτρέψουμε να αποτελέσει εφαλτήριο προσωπικών φιλοδοξιών και “δορυφόρο” της εκάστοτε πολιτικής παράταξης.
Επιχειρηματικά, πετύχαμε να συστήσουμε την Θεσπρωτία ως Τουριστικό προορισμό και τόπο παραγωγής υψηλής ποιότητας αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σταθήκαμε δίπλα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο διεκδικώντας τα αυτονόητα, είτε με επιστολές και προσωπικές παρεμβάσεις στους αρμόδιους, είτε με δράσεις ενημέρωσης και πληροφόρησης προς όλους και όλες, χωρίς περιορισμούς, είτε με την δυναμική και διαρκή στήριξη των επαγγελματικών οργανώσεων ώστε μαζί να καλύπτουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη έκταση προβλημάτων.
Στην δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης (του κορονοιου) το Επιμελητήριο ήταν και παλι παρών, είτε με τα ακούραστα στελέχη του που παρείχαν επίσημη κι έγκυρη πληροφόρηση κι ενημέρωση, τηλεφωνικά, δια ζώσης και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φορέα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα αλλά και η Διοίκηση με τις δυναμικές ενέργειές της που οδήγησαν στην απόδοση μεγάλου αριθμού επιδομάτων και διευκολύνσεων σε όλους τους συναδέλφους που επλήγησαν από τα περιοριστικά μέτρα της περιόδου.
Δεν υπήρξε ποτέ κρυφή ή στοχευμένη πληροφόρηση ή υποστήριξη. Το Επιμελητήριο είναι το “σπίτι” όλων των επιχειρηματιών της Θεσπρωτίας, κι έτσι θέλουμε να συνεχίσει
Μια κεφαλαιοποίηση που ήρθε από μια σειρά δράσεων εντός και εκτός της χώρας, τις οποίες πετύχαμε ολοι μαζί, απαλλαγμένοι από κομματικές, πολιτικές και ατομικές σκοπιμότητες.
Αυτή η επιτυχημένη προσπάθεια, προφανώς και θα συνεχιστεί.
Στις επικείμενες εκλογές για το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, θα ειμαι παρών, η παράταξή μας θα είναι παρούσα, αχρωμάτιστη όπως πάντα, αποφασιστική και αποτελεσματική όπως πάντα, με μοναδικό στόχο την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, την διευκόλυνση της ζωής των επιχειρηματιών μας και των αγροτών μας, οι οποιοι πλέον θα ανήκουν στον φορέα μας.
Η συνέχιση και η επέκταση μιας σειρά προγραμμάτων που είτε έχουν ξεκινήσει, είτε έχουν δρομολογηθεί και τα οποία στοχεύουν στην υποβοήθηση του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας, ειναι για μας πρωταρχικός στοχος του προγράμματος μας. Προγράμματα που αφορούν δράσεις εσωστρέφειας (προσέλκυση τουρισμού για παράδειγμα) και εξωστρέφειας (εξαγωγικές προσπάθειες). Προγράμματα τα οποία στήσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, με πολύ κόπο αλλά κυρίως με απόλυτη συνεννόηση μεταξύ των μελών του διοικητικού μας συμβουλίου.
Έχοντας το τιμόνι του φορέας μας στα πιο δύσκολα χρόνια για την επιχειρηματικότητα και έχοντας πλέον την εμπειρία διαχείρισης κρίσεων, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος: η συνεχιση της κεφαλαιοποίησης της συλλογικής και σκληρής δουλειάς μας για την Θεσπρωτία της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Αλέξανδρος Πάσχος
Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αλέκου Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αλέκου Πάσχου για το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.