Στο Φιλιάτι νέοι από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία

Στο Φιλιάτι νέοι από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία


Ο Δήμαρχος Φιλιατών και ο Δήμος Φιλιατών έχουν την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούν νέους από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία στο πλαίσιο του προγράμματος "Nutrition Life", το οποίο υλοποιείται στην περιοχή των Φιλιατών από τις 12 έως τις 22 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται στο Erasmus+ και υλοποιείται από την άτυπη ομάδα νέων "The Villagers", με τη χρηματοδότηση της εθνικής υπηρεσίας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), συγκεντρώνει νέους που συμμετέχουν σε δράσεις αφιερωμένες στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και της σωστής διατροφής.
Ο Δήμος Φιλιατών χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την πραγματοποίηση τέτοιων προγραμμάτων, τα οποία προβάλλουν τον τόπο μας και προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν τη ζωή στην περιοχή μας. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχές για μια παραγωγική και ευχάριστη διαμονή, γεμάτη γνώση και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στους συμμετέχοντες.
Στο Φιλιάτι νέοι από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία Στο Φιλιάτι νέοι από τη Σλοβενία, την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Ρουμανία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.