Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι Ηγουμενίτσα

Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι Ηγουμενίτσα




Τις βραδινές ώρες χθες, στέλεχος του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβη στη σύλληψη ενός 38χρονου αλλοδαπού στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο, ο 38χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που στερούταν σφραγίδα εισόδου σε έδαφος SCHENGEN σε ισχύ, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας.

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο, ο 26χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό. Από τη Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι Ηγουμενίτσα Σύλληψη αλλοδαπών στο λιμάνι Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.