Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης

Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης




Σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου στο Δημαρχείο Σουλίου η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Σουλίου, κ. Θανάση Ντάνη, και της ηγεσίας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης. Ο κ. Ντάνης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Δημήτρη Ντόκο, και τον β' γραμματέα, κ. Βασίλη Τζώρτζη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς για την ενίσχυση των δεσμών του Δήμου Σουλίου με τον απόδημο ελληνισμό, θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασίες και κοινές δράσεις. Οι συνομιλίες χαρακτηρίστηκαν από πλούσια ανταλλαγή απόψεων και διάθεση για διατήρηση και εντατικοποίηση των επαφών στο μέλλον.

Ο κ. Ντάνης τόνισε τη σημασία της διατήρησης των δεσμών με τους απόδημους Έλληνες, ενώ οι εκπρόσωποι της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας εξέφρασαν τη δέσμευσή τους για στενή συνεργασία με το Δήμο Σουλίου, με στόχο την προώθηση των κοινών συμφερόντων και την ενδυνάμωση της ηπειρώτικης κοινότητας στην Ευρώπη.


Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης Συνάντηση του Δημάρχου Σουλίου με την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Ευρώπης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.