Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου στον Αχέροντα

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου στον Αχέροντα



Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ενός 32χρονου Έλληνα πεζοπόρου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, συγκεκριμένα υπέστη στραμπούληγμα αστραγάλου, ενώ διέσχιζε ορειβατικό μονοπάτι στην περιοχή του Αχέροντα. Ο πεζοπόρος βρισκόταν στη γέφυρα Ντάλα, περίπου 20 λεπτά από τις πηγές του Αχέροντα, όταν συνέβη το ατύχημα.

Η επιχείρηση διάσωσης συντονίζεται από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάργας, Αντιπύραρχο Γιαννό Βασίλειο, και συμμετέχουν έξι πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς. Επίσης, στη διάσωση συνδράμουν δύο μέλη της Εθελοντικής Οργάνωσης Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου.

Η κατάσταση του πεζοπόρου δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο η μεταφορά του από το δύσβατο σημείο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και συντονισμό. Οι διασώστες εργάζονται πυρετωδώς για την ασφαλή μεταφορά του τραυματία σε προσβάσιμο σημείο, ώστε να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου στον Αχέροντα Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.