Ενάμιση μήνα χωρίς νερό το Πάνθεον και το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας

Ενάμιση μήνα χωρίς νερό το Πάνθεον και το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας


Για πάνω από ενάμιση μήνα, το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης, επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών. 
Μεταξύ των πληγέντων χώρων είναι και το Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνθεον", όπου λόγω της έλλειψης νερού δεν λειτουργούν οι τουαλέτες, γεγονός που προκαλεί έντονα παράπονα από τους επισκέπτες των εκδηλώσεων.
Παρά τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το "Πάνθεον" κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι παροχές υγιεινής παρέμειναν ανεπαρκείς, δημιουργώντας δυσφορία στους παρευρισκόμενους. 
Οι επισκέπτες, που περίμεναν να απολαύσουν τις εκδηλώσεις σε ένα κατάλληλα εξοπλισμένο περιβάλλον, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, η αιτία του προβλήματος εντοπίζεται σε βουλωμένο σωλήνα στην περιοχή, συγκεκριμένα έξω από καφετέρια, με την επισκευή να μην έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να μην διαταραχθεί η λειτουργία της καφετέριας. 
Η καθυστέρηση αυτή έχει προκαλέσει αγανάκτηση όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και στους επιχειρηματίες της περιοχής, που βλέπουν την εικόνα της παραλίας να υποβαθμίζεται εξαιτίας αυτής της αδράνειας.
Η ΔΕΥΑΗ θα πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της υδροδότησης, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στο παραλιακό μέτωπο και να εξασφαλιστούν οι βασικές υποδομές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. 
Παράλληλα, η κατάσταση αυτή θέτει ερωτήματα σχετικά με την προτεραιότητα που δίνεται στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Ενάμιση μήνα χωρίς νερό το Πάνθεον και το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας Ενάμιση μήνα χωρίς νερό το Πάνθεον και το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.