Συνεχίστηκε για δεύτερη φορά το ταξίδι στη γευσιγνωσία της θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργειας

Συνεχίστηκε για δεύτερη φορά το ταξίδι στη γευσιγνωσία της θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργειας


Συνεχίστηκε το γευστικό ταξίδι στη θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργεια, με τη δεύτερη βραδιά γευσιγνωσίας, που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Υδατοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, ο Δήμος Φιλιατών, η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με την υποστήριξη της Ελληνικής Οργάνωσης Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ).

Η δεύτερη βραδιά γευσιγνωσίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην παραλία της Σαγιάδας την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Φιλιατών Β. Τζίγκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα από τη Θεσπρωτική ιχθυοκαλλιέργεια, γνωστή για την υψηλή ποιότητα των ψαριών της. Τα φρέσκα ψάρια συνοδεύτηκαν από τοπικά αγροτικά προϊόντα και εκλεκτά κρασιά, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Αυτή η σειρά εκδηλώσεων δεν αποσκοπεί μόνο στην προώθηση της κατανάλωσης θαλασσινών, αλλά και στην ανάδειξη της σημασίας της τοπικής παραγωγής. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζεται η τοπική οικονομία και ενισχύεται ο κοινωνικός ιστός της περιοχής.


Οι επόμενες βραδιές γευσιγνωσίας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Κεραμίτσα: Πέμπτη 20 Αυγούστου, ώρα 21:30
Αχέροντας, Παραλία: Σάββατο 31 Αυγούστου, ώρα 21:30
Ηγουμενίτσα, Παραλία: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:30

Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι οι:
UTC International Transport SA
PRAXIS Fish Feeds
ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε.
AQUAHOLDING Α.Ε.
Δ. Δούμας & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

Συνεχίστηκε για δεύτερη φορά το ταξίδι στη γευσιγνωσία της θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργειας Συνεχίστηκε για δεύτερη φορά το ταξίδι στη γευσιγνωσία της θεσπρωτικής υδατοκαλλιέργειας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.