Τίμησαν τον συγχωριανό τους και δήμαρχο Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τίμησαν τον συγχωριανό τους και δήμαρχο Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ)


Στις 26 Ιουλίου 2024, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Βασίλειο Τζίγκο από τους απανταχού χωριανούς του Αμπελώνα (Πόβλα) Φιλιατών Θεσπρωτίας. 
Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, αναγνωρίζοντας την εκλογή του ως Δήμαρχος του Δήμου Φιλιατών.
Η πλακέτα απονεμήθηκε "Τιμής Ένεκεν" από το αγαπημένο του χωριό και τους κατοίκους του, οι οποίοι εξέφρασαν την υπερηφάνεια και τη χαρά τους για την επιτυχία του εκλεκτού συγχωριανού τους. 
Ο Βασίλειος Τζίγκος, γνωστός για την αγάπη του και την αφοσίωσή του στην τοπική κοινωνία, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον στήριξαν και δεσμεύτηκε να εργαστεί με ζήλο και αφοσίωση για την ευημερία του Δήμου Φιλιατών. Η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για μια επιτυχημένη θητεία και με την υπόσχεση για μια λαμπρή και προοδευτική πορεία του Δήμου.


Τίμησαν τον συγχωριανό τους και δήμαρχο Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ) Τίμησαν τον συγχωριανό τους και δήμαρχο Φιλιατών (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.