Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ναυταθλητικού Όμιλου Ηγουμενίτσας από την Καστοριά

Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ναυταθλητικού Όμιλου Ηγουμενίτσας από την Καστοριά




Με θαυμάσια αποτελέσματα για τον Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας επέστρεψε η αποστολή του ομίλου μας από την Καστοριά !!!

Η αθλήτριά μας Ντάνη Εριλία ,στην κατηγορία Κ17 ,πήρε την πρόκριση για την Εθνική ομάδα και το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αδριανούπολη της Τουρκίας 14-15 Σεπτεμβρίου !!!Μια τεράστια επιτυχία που μας γεμίζει όλους χαρά και υπερηφάνεια.

Ο αθλητής μας Βρακάς Σταύρος ενώ έδωσε μεγάλη μάχη στον τελικό της κατηγορίας Κ17 με κλάσματα δευτερολέπτου από τον 4ο κατέλαβε την 5η θέση.

Ο μικρότερος σε ηλικία Βένος Φώτης είχε μια εξαιρετική πρώτη εμφάνιση σε αγώνες πρόκρισης αλλά δεν κατάφερε να μπει στον τελικό.

Την αποστολή συνόδευε ο προπονητής τους Κιτσάτης Κωνσταντίνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκάφος που πρόσφατα αγοράστηκε από τον Ο Φούρνος Στο Λιμάνι στην παρθενική του εμφάνιση έφερε ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα για τον όμιλο.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ναυταθλητικού Όμιλου Ηγουμενίτσας από την Καστοριά Με επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Ναυταθλητικού Όμιλου Ηγουμενίτσας από την Καστοριά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.