Θ. Πιτούλης: Ως πότε συνεχίζει να προκαλεί η νέα διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Θ. Πιτούλης: Ως πότε συνεχίζει να προκαλεί η νέα διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε.


Οι όποιες δεσμεύσεις των εκπροσώπων της νέας Διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε κατά την επίσκεψή τους στην Π.Ε Θεσπρωτίας και την συζήτηση που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, δυστυχώς μέχρι και σήμερα αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά εικονικές .

Με μια σειρά ενέργειές που :
Επιδείνωσαν σοβαρότατα την καθημερινότητα των συμπολιτών (αιφνιδιαστικός αποκλεισμός χώρων στάθμευσης και μείωση θέσεων στάθμευσης στο παλιό λιμάνι).
Ζημίωσαν τους επαγγελματίες εστίασης μειώνοντας τους χώρους ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων και σκαφών αναψυχής τετραπλασιάζοντας τα τέλη ελλιμενισμού .
Δυσκόλεψαν Κρατικές Υπηρεσίες όπως η Αστυνομική διεύθυνση απαγορεύοντας τη Στάθμευση σε Κρατικά οχήματα .
Αιφνιδίασαν τις Τοπικές αρχές με την μη έγκαιρη κατάθεση του Επιχειρηματικού Σχέδιου ως οφείλαν με βάση τη Σύμβαση , αλλά προκλητικά ζητώντας και αναθεώρηση του Master Plan του λιμανιού για να χωροθετήσουν ‘’ Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη ‘’ ή τι άλλο, εν κρυπτώ από την τοπική κοινωνία.

Τώρα συνεχίζουν ακόμη πιο προκλητικά .


Περίφραξαν την Μαρίνα Πλαταριάς , χωρίς να υπάρχει κάποιο σχέδιο ανάπλασης .
Ξεδίπλωσαν επιτέλους μέρος του επενδυτικού τους πλάνου στην περιοχή που διαχειρίζονται .… με τοποθέτηση και λειτουργία καντίνας εντός λιμένα εσωτερικού σε αντιπαράθεση με όλους τους επαγγελματίες που ενεργοποιούνται στην περιοχή και τους εκατοντάδες εργαζόμενους όπως και τους δεκάδες προμηθευτές τους .

Τα ερωτήματα πια είναι επιτακτικά:
Ποιος τελικά αποφασίζει για λογαριασμό της ΟΛΗΓ Α.Ε. ;
Σε ποιον δίνουν λογαριασμό για τις πράξεις και τις ενέργειες τους ;
Έχουν σκοπό να συνεργαστούν με τις Τοπικές Αρχές η θα έρθουν σε σύγκρουση με την Τοπική Κοινωνία;
Η υπομονή εξαντλήθηκε ! Άλλη παράταση της κοροϊδίας δεν είναι ανεκτή .
Θ. Πιτούλης: Ως πότε συνεχίζει να προκαλεί η νέα διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. Θ. Πιτούλης: Ως πότε συνεχίζει να προκαλεί η νέα διοίκηση της ΟΛΗΓ Α.Ε. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.