Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή


Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως τη 1:00 μ.μ., επηρεάζοντας διάφορα σημεία της πόλης.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνουν τα οικόπεδα στην Εθνική Αντιστάσεως, την περιοχή Μάρμαρα Τσάκη, τις παλιές εργατικές κατοικίες, τα Αμπέλια Ηγουμενίτσας, καθώς και τα αντλιοστάσια Ρετσάτη και εντός των οικοπέδων Εθνικής Αντιστάσεως και του οικισμού Αμπέλια. Επίσης, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε πρατήρια καυσίμων (BP Χονδρόπουλου, ΕΤΕΚΑ) και στα διπλανά καταστήματα, όπως το κατάστημα ελαστικών Κουτσής και το Electronet Κωλέττας, καθώς και σε άλλα γειτονικά καταστήματα (βρεφικά είδη, παιδότοπος Αλαντίν κ.λπ.).

Η ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι η διακοπή είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και ποιότητα της παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, προειδοποιεί ότι, παρά την προσπάθεια για συντομότερη επανηλεκτροδότηση, οι πολίτες θα πρέπει να θεωρούν τους αγωγούς υπό τάση καθ' όλη τη διάρκεια της διακοπής.
Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.