Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ολλανδών τουριστών στον Αχέροντα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ολλανδών τουριστών στον Αχέροντα



Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των δύο Ολλανδών τουριστών που είχαν αποπροσανατολιστεί σε πυκνό δασώδες σημείο κοντά στη Σκάλα της Τζαβέλλαινας, στην περιοχή του Αχέροντα. Πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς, σε συνεργασία με πλήρωμα της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων, κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι και να τους παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια.

Οι τουρίστες, που ήταν καλά στην υγεία τους και μπορούσαν να περπατήσουν, δέχθηκαν νερό από τους διασώστες και τώρα συνοδεύονται με ασφάλεια προς τη Γλυκή. Σημαντική ήταν η συμβολή δύο Αξιωματικών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, καθώς και ενός αστυνομικού, που συνέδραμαν στην επιχείρηση.

Η διάσωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χάρη στη συντονισμένη προσπάθεια των αρχών και τη γρήγορη ανταπόκριση των υπηρεσιών. Το περιστατικό έληξε χωρίς τραυματισμούς, προσφέροντας ανακούφιση στους τουρίστες και στις οικογένειές τους.
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ολλανδών τουριστών στον Αχέροντα Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Ολλανδών τουριστών στον Αχέροντα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-ups

Σελίδες

Από το Blogger.